Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
07/02/2012 09:32
Konu Sahibi
bayram09
Yorumlar
4
Okunma
1913
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

bayram09

Üye
 38
 2
 5
 07/01/2012
0
 Belirtilmemiş
 
 Belirtilmemiş
 29/06/2013,10:19
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar Herkeze İyi Günler Dilerim...

Bi Sorum Var Şimdi Forumda (Verilen_Yakıt_(TL)), (Toplam Masraf) Ve (Net Kalan) Kısımları İşlev Oldugu İçinmi Artık Nedenini Bulamadım Ama Kaydet Dedigimde Bu İşlevlerden Dolayı Sanırım Veritabanına Kaydetmiyor.. Benmi Biyerde yanlış Yapıyorum yoksa İşlev Eklenen Metin Kutusu Veritabanına Kayıt Olmuyormu ???

Şimdiden Teşekürler...





Ek Dosyalar
ARAÇ TAKİP.rar(185.51 KB)



Kullanici Avatari

sonerdursun

Aktif Üye
SO.... DU....
 33
 14
 92
 30/10/2008
16
 Yozgat
 
 Ofis 2013 32 Bit
 24/01/2019,15:49
Çözüldü 
Sadece verilen yakıt tl alanı kayıt olmuyor sebebide form üzerinde toplama yaptığından sadece formda görebiliyorsun .

Alan isimlerini türkce karakter kullanmadan mümkün olduğunca kısa ve anlaşılır olarak boşluk ve özel karekter kullanmadan yazarsan işin daha kolay olur.
Örneğin

VERİLEN YAKIT (LT) yerine VERILENLITRETL ,VLITRETL , VLITRE_TL gibi yazarsan daha kolay ve hatasız bir çalışabilirsin.

Sorunun cevabı için 3 alanının adını değiştirdim.
değiştirdiğim alanlar
VERİLEN YAKIT (LT) olanı VLITRE
LITRE FİYATI olanı LFIYAT
VERİLEN YAKIT TL olanı TFIYAT

Lfiyat alanın güncelleştirme sonrasınada aşağıdaki kodu ekledim.

Visual Basic Code
Private Sub LFIYAT_AfterUpdate()
Me.TFIYAT = VLITRE * LFIYAT
End Sub




Ek Dosyalar
aractakip-tablokayıt.rar(186.3 KB)




Kullanici Avatari

bayram09

Üye
 38
 2
 5
 07/01/2012
0
 Belirtilmemiş
 
 Belirtilmemiş
 29/06/2013,10:19
Çözüldü 
Çok Teşekür Ederim İlginiz İcin.

Siz Örnegi Attıktan Bu Yana Ugrasıyorum Ama Toplam Masraf Ve Net Kalan Yerlerini Yapamdım Dediginiz ve VYakıtTl Deki Herseyi Uygulamama Ragmen Olmadı Yani Tabloya Yazıo Ama Formda Göstermio Bu Sseferde İlgilnebilirseniz Bende hatamı Görürsem Sevinirim Cok Teşekürler...



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.975
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,23:57
Çözüldü 
Sn. sonerdursun'un verdiği koda ekleme yaptım, belirttiğin alanların denetim kaynaklarını tablodaki alanlar ile değiştirdim, Sub Hesapla() kodu etledim.
Alan isimlerine dikkat.

Ek Dosyalar
ARAÇ TAKİP_s.rar(185.57 KB)


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
Ra.... So....
 52
 127
 4.442
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 21/03/2019,20:22
Çözüldü 
Sn bayrom09 lütfen geri bildirimde bulununuz.
saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formda Düzenleme İzni Alt Forma Nasıl Veriler EROLAKSAKAL 2 123 04/01/2019, 14:32
Son Yorum: EROLAKSAKAL
Çözüldü Acces Fatura Yapma Bilal Tan 3 280 29/12/2018, 19:21
Son Yorum: Bilal Tan
Çözüldü Acces Veritabanı Bağlama golf2000 50 986 14/12/2018, 22:01
Son Yorum: golf2000
Çözüldü Acces Tablo Alanı Boş İse,sorguda Boş Olarak Gözükmeli alimadam 3 187 11/12/2018, 15:54
Son Yorum: XEvilBestSow
Çözüldü Acces Dersleri 28. Bölümüne Kadar Geldiğim Projede Dlookup Hatası... Oğuz Türkyılmaz 2 187 21/11/2018, 12:35
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.