Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
16/02/2012 12:25
Konu Sahibi
53rize
Yorumlar
6
Okunma
3029
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

53rize

Aktif Üye
Aktif Üye
AD.... ÇO....
 53
 163
 43
 08/05/2010
0
 Rize
 
 Ofis 2007
 23/06/2018,15:11
Çözüldü 
Acces Formunu , IP no ile başka bilgisayardan açabilirmiyiz. internette şöyle bir link buldum.ama çözemedim. acaba çalışıyormu.

http://www.metacafe.com/fplayer/3537798/...lant_s.swf


53rize, 08-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Yapabilirsiniz elbette ancak ciddi bir uygulama yapacaksanız ve Access bilginiz daha taze ise ilk başta size ağır gelecektir. Programda kullanacağınız IP adresi LAN içinmi WAN içinmi olacak?


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
 4.890
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 18/09/2018,22:27
Çözüldü 
Ben eskiden beri böyle isteklere hep tek cevap veriyorum: "Uzak masaüstü"... Xp ile bile 3 kullanıcının uzaktan bağlanabileceği şekilde bir ana bilgisayar yapıp, gereken portları açarak ve eklentileri yükleyerek aynı anda 1+2 şeklinde (1 local 2 uzak) 1 merkez ve 2 şube biçiminde oluşturduğum Müşteri Takip Programım yaklaşık 4 yıldır sürekli kullanılıyor. İnanın en hızlısı bu. Hepsini denedim.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

Yandemir

Only Office 2003
Onursal Üye
MU.... YA....
 46
 1.440
 17
 26/08/2009
487
 Tekirdağ
 Yazılım
 Ofis 2003
 15/09/2018,00:39
Çözüldü 
web dizaynı ve acc yi çok çok çok iyi derecede bilmiyorsan iis olayına dokunma bile diye bir önerim olur ancak. Mehmet DEMİRAL hocamın dediği yöntem en uygunu bende de 20 kullanıcı bu yöntemi kullanıyor.


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Şu anda yaptığım programda hiç bir şekilde bağlı tablo, ODBC olmadan kodlama yapıyorum. lifeexciting BE dosyasını XP üzerinde barındırdı ve bana erişim hakkı tanıdı. Ordu'dan FE ile Ankara BE dosyaya rahatlıkla erişip işlem yapabildim. Bu da diğer bir yöntem olarak kullanılabilir.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
 4.890
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 18/09/2018,22:27
Çözüldü 
Olcay, yaptığım programda derken neyi kastettiğini anlamadım. Uzak masaüstünden mi bahsettin yoksa başka bir yöntemden mi? Tam anlaşılmadı ya da ben anlayamadım.


İnadına, ille de Accesstr.net...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü 32 Bit Acces 64 Bit Access'de Çalışmıyor hkurt 2 61 16/09/2018, 13:41
Son Yorum: mehmetdemiral
Çözüldü Personel İzin Formu suleymanteber 5 3.244 31/08/2018, 14:04
Son Yorum: serdarasu
Çözüldü Acces Toplayarak Verileri Getirme kirbasferhat 3 148 19/08/2018, 19:55
Son Yorum: mehmetdemiral
Çözüldü Ağ üzerindeki bilgisayarı komut ile açmak? prtkl 4 1.340 18/08/2018, 22:38
Son Yorum: ielmacilar
Çözüldü Çift Tıklama İle Veriye Dayalı Birden Fazla Form Açmak Seçeneği fascioğlu 6 177 17/08/2018, 14:00
Son Yorum: fascioğlu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.