Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
16/02/2012 12:25
Konu Sahibi
53rize
Yorumlar
6
Okunma
3059
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

53rize

Aktif Üye
AD.... ÇO....
 53
 163
 43
 08/05/2010
0
 Rize
 
 Ofis 2007
 23/06/2018,15:11
Çözüldü 
Acces Formunu , IP no ile başka bilgisayardan açabilirmiyiz. internette şöyle bir link buldum.ama çözemedim. acaba çalışıyormu.

http://www.metacafe.com/fplayer/3537798/...lant_s.swf


53rize, 08-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Çözüldü 
Yapabilirsiniz elbette ancak ciddi bir uygulama yapacaksanız ve Access bilginiz daha taze ise ilk başta size ağır gelecektir. Programda kullanacağınız IP adresi LAN içinmi WAN içinmi olacak?


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
ME.... DE....
 53
 4.915
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 13/11/2018,20:45
Çözüldü 
Ben eskiden beri böyle isteklere hep tek cevap veriyorum: "Uzak masaüstü"... Xp ile bile 3 kullanıcının uzaktan bağlanabileceği şekilde bir ana bilgisayar yapıp, gereken portları açarak ve eklentileri yükleyerek aynı anda 1+2 şeklinde (1 local 2 uzak) 1 merkez ve 2 şube biçiminde oluşturduğum Müşteri Takip Programım yaklaşık 4 yıldır sürekli kullanılıyor. İnanın en hızlısı bu. Hepsini denedim.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

Yandemir

Onursal Üye
MU.... YA....
 46
 1.441
 17
 26/08/2009
487
 Tekirdağ
 Yazılım
 Ofis 2003
 01/12/2018,02:58
Çözüldü 
web dizaynı ve acc yi çok çok çok iyi derecede bilmiyorsan iis olayına dokunma bile diye bir önerim olur ancak. Mehmet DEMİRAL hocamın dediği yöntem en uygunu bende de 20 kullanıcı bu yöntemi kullanıyor.


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Çözüldü 
Şu anda yaptığım programda hiç bir şekilde bağlı tablo, ODBC olmadan kodlama yapıyorum. lifeexciting BE dosyasını XP üzerinde barındırdı ve bana erişim hakkı tanıdı. Ordu'dan FE ile Ankara BE dosyaya rahatlıkla erişip işlem yapabildim. Bu da diğer bir yöntem olarak kullanılabilir.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
ME.... DE....
 53
 4.915
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 13/11/2018,20:45
Çözüldü 
Olcay, yaptığım programda derken neyi kastettiğini anlamadım. Uzak masaüstünden mi bahsettin yoksa başka bir yöntemden mi? Tam anlaşılmadı ya da ben anlayamadım.


İnadına, ille de Accesstr.net...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Acces Tablo Alanı Boş İse,sorguda Boş Olarak Gözükmeli alimadam 3 54 6 saat önce
Son Yorum: XEvilBestSow
Çözüldü Formdan Başka Formda Kritere Göre Liste Gizleme Ve Görünmesi U.ALTUN 4 69 05/12/2018, 13:50
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Acces Dersleri 28. Bölümüne Kadar Geldiğim Projede Dlookup Hatası... Oğuz Türkyılmaz 2 91 21/11/2018, 12:35
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Bir Veri Kutusunun Değerini, Başka Bir Veri Kutusuna Bağımlı Yapabilir Miyim ? A_day 10 194 18/11/2018, 22:24
Son Yorum: A_day
Çözüldü Süzme/ Filtreleme Ve Rapor Açmak İstiyorum alimadam 6 259 19/10/2018, 03:03
Son Yorum: alimadam

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444