Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
17/07/2009 13:49
Konu Sahibi
direnist
Yorumlar
4
Okunma
2478
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

direnist

Uzman
DI.... SA....
 485
 56
 05/11/2008
157
 İstanbul
 
 Ofis 2010 64 Bit
 Dün,23:05
Çözüldü 
Merhaba;
Merak edip denediğim ama yapamadığım bir durum var. Combobox'a verileri yeni bir tablodan yada özellikler roq source'tan manuel değilde VB kodlaması ile niye kayıt yapamıyorum.
Yazdığım Combobox1.AddItem "Ankara"
Combobox1.AddItem "İzmir " kodlamasında ne hata var.
Teşekkür ederim



Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 658
 34
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Çözüldü 
comco box'ın row source type'ı value list olması lazım.
Açılan kutunun satır kaynağı değer listesi olması lazım da diyebiliriz.
O zaman ekleme add item 'la da olur combobox1.rowsource=combobox1.rowsource &' ;Ankara" ile de olur


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

direnist

Uzman
DI.... SA....
 485
 56
 05/11/2008
157
 İstanbul
 
 Ofis 2010 64 Bit
 Dün,23:05
Çözüldü 
Sayın Bilgisayarcı;
Ekteki örnekte sizin dediklerinizi yaptım ama yine başarılı olamadım. Eminim çok basit olan bir detayı kaçırıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.


Ek Dosyalar
.mdb   db1.mdb(Dosya Boyutu: 112 KB / İndirme Sayısı: 27)

Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 658
 34
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Çözüldü 
combo'nun click özellğine koyduğunuz kodları formun load özelliğine taşıyın.


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

direnist

Uzman
DI.... SA....
 485
 56
 05/11/2008
157
 İstanbul
 
 Ofis 2010 64 Bit
 Dün,23:05
Çözüldü 
Teşekkür ederim. Atladığım bu detay sizi bayağı şaşırtmıştır sanırım...Img-grin..bu da yapılırmı gibi...Img-grin




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Acces Tablo Alanı Boş İse,sorguda Boş Olarak Gözükmeli alimadam 3 91 Dün, 15:54
Son Yorum: XEvilBestSow
Çözüldü Kayıt Kilitleme Hakkında notrino 2 83 03/12/2018, 14:18
Son Yorum: notrino
Çözüldü Kayıt Gezintisi Hakkında notrino 9 143 30/11/2018, 10:59
Son Yorum: notrino
Çözüldü Acces Dersleri 28. Bölümüne Kadar Geldiğim Projede Dlookup Hatası... Oğuz Türkyılmaz 2 92 21/11/2018, 12:35
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Mükerrrer Kayıt Bulma access acemisi 17 352 17/11/2018, 12:51
Son Yorum: access acemisi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444