Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
17/07/2009 13:49
Konu Sahibi
direnist
Yorumlar
4
Okunma
2451
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

direnist

Uzman
Uzman
DI.... SA....
 470
 56
 05/11/2008
157
 İstanbul
 
 Ofis 2010 64 Bit
 Bugün,12:38
Çözüldü 
Merhaba;
Merak edip denediğim ama yapamadığım bir durum var. Combobox'a verileri yeni bir tablodan yada özellikler roq source'tan manuel değilde VB kodlaması ile niye kayıt yapamıyorum.
Yazdığım Combobox1.AddItem "Ankara"
Combobox1.AddItem "İzmir " kodlamasında ne hata var.
Teşekkür ederim



Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Atçalı
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 658
 34
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Çözüldü 
comco box'ın row source type'ı value list olması lazım.
Açılan kutunun satır kaynağı değer listesi olması lazım da diyebiliriz.
O zaman ekleme add item 'la da olur combobox1.rowsource=combobox1.rowsource &' ;Ankara" ile de olur


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

direnist

Uzman
Uzman
DI.... SA....
 470
 56
 05/11/2008
157
 İstanbul
 
 Ofis 2010 64 Bit
 Bugün,12:38
Çözüldü 
Sayın Bilgisayarcı;
Ekteki örnekte sizin dediklerinizi yaptım ama yine başarılı olamadım. Eminim çok basit olan bir detayı kaçırıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.


Ek Dosyalar
.mdb   db1.mdb(Dosya Boyutu: 112 KB / İndirme Sayısı: 27)

Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Atçalı
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 658
 34
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Çözüldü 
combo'nun click özellğine koyduğunuz kodları formun load özelliğine taşıyın.


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

direnist

Uzman
Uzman
DI.... SA....
 470
 56
 05/11/2008
157
 İstanbul
 
 Ofis 2010 64 Bit
 Bugün,12:38
Çözüldü 
Teşekkür ederim. Atladığım bu detay sizi bayağı şaşırtmıştır sanırım...Img-grin..bu da yapılırmı gibi...Img-grin




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü 32 Bit Acces 64 Bit Access'de Çalışmıyor hkurt 2 55 16/09/2018, 13:41
Son Yorum: mehmetdemiral
Çözüldü Alt Formda Yeni Kayıt Açma notrino 1 113 23/08/2018, 09:46
Son Yorum: notrino
Çözüldü Vcard İçin Resim Kayıt Zorunluluğu Olmasın access acemisi 2 96 16/08/2018, 23:47
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Acces Tabloda Toplama,çıkartma Gibi Matematik İşlemi kursun 5 221 05/08/2018, 22:29
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Combobox Dlookup Sorunu delichon 2 91 26/07/2018, 11:58
Son Yorum: delichon

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.