ÖNEMLİ

  • Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Üye olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
  • Eğer daha önceden üye olduysanız lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile Giriş yapınız.
 Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
31/01/2014 16:29
Konu Sahibi
talhamertgüral
Yorumlar
5
Okunma
1430
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

talhamertgüral

Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
03/01/2014
0
11/03/2014,10:40
Çözüldü 
hazırlamış olduğumuz database sorununu anlayamadığımız şekilde bazı pc lerde çalışmıyor.Aklımıza ilk gelen 64BİT sorunu yada bazı pc lerde office 2007 kurulumu var .
bu hatayı nasıl aşabiliriz


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.100
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
10/11/2017,13:39
Çözüldü 
64 Bit sorunu olacağını zannetmem. Muhtemelen farklı bileşenler ve derleme sorunu vardır. Mesela siz programı 2007 ile yapar ve derlersiniz sonra gidip 2010 yüklü olan bilgisayarda çalıştırmak istersiniz hata verebilir. Programızın Accdb yani proje halini çalışmayan bilgisayara götürüp orada Accde olarak derleyip çalıştırmayı deneyin.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

raham

FEDA
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
127
02/06/2011
32
İstanbul
Bilgi İşlem Uzmanı
Ofis 2010 64 Bit
19/11/2017,02:08
Çözüldü 
Merhaba,

Hata mesajını yazar mısın yada ekran görüntüsünü eklersen yardımcı olabiliriz.


Çekirge'nin Çırağı

İlmin yarısı, soru sormaktır.
Cevapla

talhamertgüral

Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
03/01/2014
0
11/03/2014,10:40
Çözüldü 
database eklemesini yaptım inceleyiniz Alpeki99 un dedeiğni uyguladım sonuç alamadım.
Farklı pc makro ayarlarını kapalı olduğunda database acıyor fakat aktif yaptığımda acılmıyor.


Ek Dosyalar
.zip   deneme.zip (Dosya Boyutu: 618,03 KB / İndirme Sayısı: 8)
Cevapla

raham

FEDA
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
127
02/06/2011
32
İstanbul
Bilgi İşlem Uzmanı
Ofis 2010 64 Bit
19/11/2017,02:08
Çözüldü 
Bağlı tablolardan dolayı hata aldım.

macro kullanımında (Public Declare Function LoadCursor Lib "user32") burada problem yaşayabilirsin ama bende hata vermedi.


Çekirge'nin Çırağı

İlmin yarısı, soru sormaktır.
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.963
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:46
Çözüldü 
Problemin son durumu nedir acaba??


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Veritabanında Tıklanan Düğmenin Adı Yada Değerini Tabloya Nasıl Aktarabilirim cemre1970 2 282 03/06/2017, 22:11 cemre1970
Çözüldü Ürün Sorgu Kodu Çalışmıyor U.ALTUN 9 589 15/05/2017, 17:13 U.ALTUN
Çözüldü Kayıtbul Çalışmıyor hegu 12 709 30/03/2017, 16:21 hegu
Çözüldü Access veritabanını MSSQL YADA MYSQL'e Aktarma IceMan7 4 694 05/02/2017, 13:25 atoz112
Çözüldü win 10 da rarlama çalışmıyor ates2014 6 653 01/01/2017, 23:06 ates2014
 
 

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.