64 bit ile çalışmayan dosya için bilgi
Tarih
02/03/2013 13:47
Konu Sahibi
assenucler
Yorumlar
7
Okunma
1964
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
22/03/2017,13:18
Çözüldü 
Dostlar merhabalar;

Sayın simendifer tarafından aşağıdaki link 9.iletiye eklenen dosyayı, Windows 8 64 bit ve Office 2013 çalıştırabilen var mı?

https://www.accesstr.net/konu-apartman-y...t=Apartman

Resimdeki hata iletisini alıyorum. Sorunun çözümü konusunda değerli düşünce ve görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.

Yardım ve katkılarınız için önceden teşekkürler.


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.559
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:29
Çözüldü 
Sponsor Reklam
windows8 ve ofis 2013 kullanmıyorum ama resimden gördüğüm kadarıyla

Visual Basic Code
Private Declare Function GetSystemMetrics Lib "user32.dll" (ByVal nIndex As Long) As Long


kodunun aşağıdaki gibi değiştirilmesi gerekiyor.

Visual Basic Code
#If VBA7 Then
Private Declare PtrSafe Function GetSystemMetrics Lib "user32.dll" (ByVal nIndex As Long) As Long
#Else
Private Declare Function GetSystemMetrics Lib "user32.dll" (ByVal nIndex As Long) As Long
#End If


bu şekilde düzeltirsen 32 bit ve 64 bitte sorunsuz çalışır.

Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
22/03/2017,13:18
Çözüldü 
Sayın Ozan Akkaya,

İnceliğiniz ve yoğunluğunuz arasında verdiğiniz yanıt için teşekkürler üstadım.

Kodlarınızı yukarıdaki dosyaya uygulamaya çalıştım. Başaramadım.

Sevgi ve saygılar.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.559
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:29
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sadece

Visual Basic Code
Private Declare PtrSafe Function GetSystemMetrics Lib "user32.dll" (ByVal nIndex As Long) As Long

kodunu kullanınca hata veriyor mu ?

Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
22/03/2017,13:18
Çözüldü 
Evet...
Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
22/03/2017,13:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın Ozan Akkaya,

Günaydın.

Dosyanın Vba penceresindeki kodları yukarıdaki gibi değiştirdikten sonra "Kaydet" e tıklayınca, nasıl oluyor bilmiyorum. Penceredeki kodlar tekrar değişiklik öncesi kodlara dönüşüyor.

Ayrıca, dosyayı açmak istediğimde de "Could not load an object because it is not available on this machine." ileti penceresi çıkıyor.

Sizlerin değerli zamanınızı almak istemiyorum. Windows 8 64 bit ile uyumsuz olan bir durum olmalı!

İlginiz için teşekkürler. Konuyu şimdilik kaldırabiliriz üstadım...

Sevgi ve saygılar.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formdaki Bilgi Gösterilmesi Hk serkan1985 2 71 23/04/2017, 01:39 serkan1985
  Dosya Kontrolü turalsitkituralvolkan 2 104 19/04/2017, 09:30 turalsitkituralvolkan
  Kasa Hareketleri İçin Yapılan Uygulamadaki Düzenlemeler uMits 10 240 17/04/2017, 19:42 uMits
  Kasa Hareketleri İçin Yardım Tablodan Tabloya Otomatik Ekleme uMits 35 489 12/04/2017, 19:21 uMits
  Access İle Gsm Operatörü Çalışanı İçın Program NONAMEBES 4 131 15/02/2017, 04:44 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status