Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
02/03/2013 13:47
Konu Sahibi
assenucler
Yorumlar
7
Okunma
2232
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

assenucler

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... S.... Ş....
2.054
31/10/2008
63
İstanbul
-
01/09/2017,15:34
Çözüldü 
Dostlar merhabalar;

Sayın simendifer tarafından aşağıdaki link 9.iletiye eklenen dosyayı, Windows 8 64 bit ve Office 2013 çalıştırabilen var mı?

https://www.accesstr.net/konu-apartman-y...t=Apartman

Resimdeki hata iletisini alıyorum. Sorunun çözümü konusunda değerli düşünce ve görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.

Yardım ve katkılarınız için önceden teşekkürler.


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.813
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:45
Çözüldü 
windows8 ve ofis 2013 kullanmıyorum ama resimden gördüğüm kadarıyla

Visual Basic Code
Private Declare Function GetSystemMetrics Lib "user32.dll" (ByVal nIndex As Long) As Long


kodunun aşağıdaki gibi değiştirilmesi gerekiyor.

Visual Basic Code
#If VBA7 Then
Private Declare PtrSafe Function GetSystemMetrics Lib "user32.dll" (ByVal nIndex As Long) As Long
#Else
Private Declare Function GetSystemMetrics Lib "user32.dll" (ByVal nIndex As Long) As Long
#End If


bu şekilde düzeltirsen 32 bit ve 64 bitte sorunsuz çalışır.


Cevapla

assenucler

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... S.... Ş....
2.054
31/10/2008
63
İstanbul
-
01/09/2017,15:34
Çözüldü 
Sayın Ozan Akkaya,

İnceliğiniz ve yoğunluğunuz arasında verdiğiniz yanıt için teşekkürler üstadım.

Kodlarınızı yukarıdaki dosyaya uygulamaya çalıştım. Başaramadım.

Sevgi ve saygılar.


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.813
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:45
Çözüldü 
sadece

Visual Basic Code
Private Declare PtrSafe Function GetSystemMetrics Lib "user32.dll" (ByVal nIndex As Long) As Long

kodunu kullanınca hata veriyor mu ?


Cevapla

assenucler

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... S.... Ş....
2.054
31/10/2008
63
İstanbul
-
01/09/2017,15:34
Çözüldü 
Evet...


Cevapla

assenucler

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... S.... Ş....
2.054
31/10/2008
63
İstanbul
-
01/09/2017,15:34
Çözüldü 
Sayın Ozan Akkaya,

Günaydın.

Dosyanın Vba penceresindeki kodları yukarıdaki gibi değiştirdikten sonra "Kaydet" e tıklayınca, nasıl oluyor bilmiyorum. Penceredeki kodlar tekrar değişiklik öncesi kodlara dönüşüyor.

Ayrıca, dosyayı açmak istediğimde de "Could not load an object because it is not available on this machine." ileti penceresi çıkıyor.

Sizlerin değerli zamanınızı almak istemiyorum. Windows 8 64 bit ile uyumsuz olan bir durum olmalı!

İlginiz için teşekkürler. Konuyu şimdilik kaldırabiliriz üstadım...

Sevgi ve saygılar.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü IT Envanter programı için ön çalışma mengok 4 2.335 12/09/2017, 15:01 team_quash
Çözüldü Envanter - Demirbaş Kayıt Programı [Bilgi İşlem Departmanı İçin] zlatan.ibo 3 2.408 09/09/2017, 14:34 anlezgn
Çözüldü Sorguda Detay Ve Sonuçların Rapora Alt Bilgi Olarak Aktarılması Sorunu cemre1970 4 240 09/06/2017, 08:23 cemre1970
Çözüldü Formdaki Bilgi Gösterilmesi Hk serkan1985 2 202 23/04/2017, 01:39 serkan1985
Çözüldü Dosya Kontrolü turalsitkituralvolkan 2 254 19/04/2017, 09:30 turalsitkituralvolkan

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.