32 bit (x86) yapılan programların 64 bit (x64) uyumu / kullanımı Office 2010
Tarih
13/03/2011 00:53
Konu Sahibi
mhincal
Yorumlar
7
Okunma
4850
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
mhincal
Birgün Herkes Pardus Kullanacak!
Kullanici Avatari
Üye
30
9
15/04/2009
0
Muğla
Ofis 2010
18/10/2011,23:46
Çözüldü 
Arkadaşlar Office 2010 kullanıyorum, İşletim Sistemim Win 7 x64 dolayısıyla Office 2010 u da 64 bit kullanıyorum şimdi mevcut örnek uygulamaları kontrol ettim yaklaşık %80 i user32 (aşağıda gösterdiğim gibi dosya yolu farklı olması kaynaklı zannediyorum) dosyası yani fonksiyon kullanımından kaynaklı VB hatası veriyor. Bunun çözümünü bilen varmı. Ufak bir bilgi notu ;

32 Bit DOSYA YOLU

System32\user32.dll:

DOSYA BAĞLANTI DEĞERLERİ
8664 machine (x64)

64 bit DOSYA YOLU

SysWOW64\user32.dll:

DOSYA BAĞLANTI DEĞERLERİ

14C machine (x86)

mhincal, 15-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.032
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,11:37
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Eğer kullanılan dosyalar yani bileşenler, activex ler 32 bit e göre yapıldıysa yapılacak birşey yok gibi. Diğer yandan yazılan programların 64 bit uyumlu olması için yapılacak şeyler sitemizde daha önceleri incelenmişti.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

mhincal
Birgün Herkes Pardus Kullanacak!
Kullanici Avatari
Üye
30
9
15/04/2009
0
Muğla
Ofis 2010
18/10/2011,23:46
Çözüldü 
kusura bakmayın aradım ama bu konuyla ilgili bir başlık yada inceleme bulamadım .
mhincal, 15-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.032
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,11:37
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Anahtar arama cümlesi "64bit" ya da "64 bit" olması lazım değil mi?

<a href="https://www.accesstr.net/konu-64-bit-hatasi-hakikinda.html">64 Bit Hatası Hakıkında</a>
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
28/03/2017,20:49
Çözüldü 
Yukarıda belirtilen sorunları ben de yaşadım. En iyisi 32 bit e geri dönmek.
Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.032
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,11:37
Çözüldü 
Sponsor Reklam
32 Bit'e dönmek şart değil ancak program yazarken hem 32 Bit hem 64 Bit'e göre revize edebilirsiniz. Bana soracak olursanız sizin için 64 Bit Office hayati önem arzetmiyorsa 32 Bit'e dönün derim Img-grin
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  tek formda butonla 2 altform kullanımı U.ALTUN 7 145 25/03/2017, 15:22 U.ALTUN
  Msgbox Kullanımı hknct 2 39 13/03/2017, 21:56 hknct
  Seçenek Gurubunda Yapılan Seçimlerin Raporda İstenilen Değeri Göstermemesi murat dikme 4 69 02/03/2017, 15:49 murat dikme
  Formda Veri girişi yapılan bir alanın raporda gözükmemesi murat dikme 2 48 15/02/2017, 06:10 murat dikme
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 138 06/01/2017, 22:41 nightashes


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status