2007 de altrapor sayfa üstbilgisini göstermek
Tarih
28/12/2012 15:27
Konu Sahibi
metehan16
Yorumlar
14
Okunma
2390
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



metehan16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
142
08/02/2012
24
Belirtilmemiş
Ofis 2007
17/05/2016,10:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
merhaba arkadaşlar

bi sorun yaşamaktayım aşamadım bi türlü

2010 ile oluşturduğum raporda içinde altraporda sayfa üst bilgisini görüyordum
aynı şeyi 2007 ile yapmaya çalıştığımda bi türlü gösteremedim

şöyleki bir sekmeli liste oluşturdum altında veriler sıralanıyor ama baskı önizlemede sütün başları gözükmüyor

benim bilmediğim bir çözümü varmı acaba??
teşekkürler
"Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız... " writed by POWER


"sen başla en başta gerektiği yerde elimizden geleni https://www.accesstr.net ailesi olarak yaparız. " writed by özgüryasin


Cevapla

ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
806
23/09/2009
565
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
01/02/2017,00:40
Çözüldü 
sayfa üst bilgisi mi / rapor üst bilgisi mi olduğunu kontrol edin. ikisi farklı şeyler. ikisi de aynı uzantı yapımını kullanıyor. sorun teşkil etmemesi gerekiyor. tabi referans gerektiren bir durum yok ise - bunda da birisine referans eklenmiştir diğerine eklenmemiştir. örnekleri ekleseniz daha ayrıntılı yardımcı olabilirdik. http://www.accesstr.net ailesi olarak.
POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla

metehan16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
142
08/02/2012
24
Belirtilmemiş
Ofis 2007
17/05/2016,10:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(29/12/2012, 00:51)ozguryasin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayfa üst bilgisi mi / rapor üst bilgisi mi olduğunu kontrol edin. ikisi farklı şeyler. ikisi de aynı uzantı yapımını kullanıyor. sorun teşkil etmemesi gerekiyor. tabi referans gerektiren bir durum yok ise - bunda da birisine referans eklenmiştir diğerine eklenmemiştir. örnekleri ekleseniz daha ayrıntılı yardımcı olabilirdik. http://www.accesstr.net ailesi olarak.

uygulamayı tam olarak yükledim özgür yasin hocam Şebeke Kuyu suyu formuna girip birden fazla numune girişi olan bir veriyi baskı önzileme yaparsanız ve bu raporu altraporuyla incelerseniz sorunumu göreceksiniz. genel olarak uygulama hakkındaki görüşlerinizide merak ediyorum. incelerseniz sevinirim.


Ek Dosyalar
.rar   su analiz 5örnekmbd3.rar (Dosya Boyutu: 4,17 MB / İndirme Sayısı: 5)
"Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız... " writed by POWER


"sen başla en başta gerektiği yerde elimizden geleni https://www.accesstr.net ailesi olarak yaparız. " writed by özgüryasin


Cevapla

ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
806
23/09/2009
565
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
01/02/2017,00:40
Çözüldü 
sn metehan16 şu an projenize baktım. resim olarak yayınlayacağım. istedikleriniz formda gözüküyor ise ona göre dosyayı koyacağım. sıkışmış hali dahi çok yer kaplıyor. anlamadığım 273mb kadar nasıl şişirdiniz formları ve raporları. dosyanızda bozukluklar vardı.
resim
POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla

metehan16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
142
08/02/2012
24
Belirtilmemiş
Ofis 2007
17/05/2016,10:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
evet istediğim bu
ama bu 2010 da çok rahat oluyoo ama 2007 de olmuyoo
ne değişiklik yaptınız açıklarsanız birde genel olarak kontrol edip önerilerinizi bekliyorum ii geceler
birde dünkü mesajımda belirttiğim problemi bitürlü çözemedim
"Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız... " writed by POWER


"sen başla en başta gerektiği yerde elimizden geleni https://www.accesstr.net ailesi olarak yaparız. " writed by özgüryasin


Cevapla

ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
806
23/09/2009
565
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
01/02/2017,00:40
Çözüldü 
göndermiş olduğunuz dosya 2010 veya 2007 değil idi. 2003 tü. yani mdb uzantılı siz mdb uzantılı (yani 2003) dosyayı 2007 veya 2010 da açıyorsunuz diye 2007-2010 dosyası olmuyor taki accdb ye çevirene kadar. ben sadece çevirme işlemini yaptım.
mdb dosyası üzerine 2007-2010 Access ile değişiklikler yaptığınız için problem teşkil etmiş.
Dosya > Kaydet ve Yayımla Acces veritabanı seçili iken farklı kaydet der iseniz. aynı sonuca ulaşacaksınız. fakat daha öncede dediğim gibi formlar ve raporlar programınızı bakım ve sıkıştırılma yapılmış şekli ile 273 mb çıkartmış düşürme imkanınız var ise düşürmenizi tavsiye ederim. problem teşkil edermi ramler yeterli olduğu sürece etmemesi gerekiyor. diğer bölümleri inceleyip ayrıca değerlendirme yapacağım. dünkü mesajınız ile ilgili link koysaydınız daha iyi olurdu bulursam tekrar bakayım.
POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sorgudaki Toplamı Form Üzerinde ki Metin Kutusunda Göstermek haziran4 2 37 20/02/2017, 12:35 haziran4
  Kasa Hareketleri Formunda Listede kayıt sayısını göstermek haziran4 2 44 09/02/2017, 17:28 haziran4
  Metin Kutusunda Toplam Tutarları Göstermek. m_demir 4 169 22/12/2016, 20:16 m_demir
  SMS Göndermek Hakkında (Access 2007-2010) WiniFred 9 1.945 09/11/2016, 15:04 atoz112
  Listede ve Raporda veri göstermek m_demir 4 122 16/10/2016, 23:01 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya