Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
29/11/2011 00:23
Konu Sahibi
karaayhan
Yorumlar
8
Okunma
3288
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

karaayhan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
433
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
08/10/2017,15:43
Çözüldü 
arkadaşlar
bir alan var sayı içeren bu alana birbirinden farklı (ama muhakkak farklı)
13 haneli sayı ekletme istiyorum. bir düğmeye tıkladığımda bahsettiğim alana
13 haneyi geçmeyecek şekilde sayı ekletmek istiyorum.
bazı alanlardaki verileri kullanmak istiyorum. (kodu=4 haneli)
id=1,2,3... haneli olabilir bulunduğumuz yıl(2011 gibi ) bunları birşeltirip
toplamda 13 haneyi geçmeyecek bir sayı türetmek mümkünmüdür?
teşekkür ederim.
Ek Dosyalar
13 basamaklı.rar
[13.57 KB]


Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.870
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,05:43
Çözüldü 
İşinize yarar umarım,


Ek Dosyalar
13 basamaklıSled.rar
[15.61 KB]


Cevapla

assenucler

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... S.... Ş....
2.054
31/10/2008
63
İstanbul
-
01/09/2017,15:34
Çözüldü 
Günaydınlar ve katkınız için teşekkürler sayın sledgeab...


Cevapla

karaayhan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
433
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
08/10/2017,15:43
Çözüldü 
sayın admin, teşekkür ederim ilginize
sizin yazdığınız kodu kendime göre uyarladım ancak
bu seferde üretilen barkod numarası ile (13 haneli)
barkodun ürettiği numaranın son hanesi eşleşmiyor ?
barkodx sisteminizde çalışması için ocx, ve fontları ekliyorum
açıklama word belgesinde mevcut..
kolay gelsin..

Ek Dosyalar
numaralar eşleşmiyor.rar
[207.03 KB]


Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.870
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,05:43
Çözüldü 
Barkod numarasının 13. ve son basamağı kontrol basamağı adı verilen bir basamakmış ve otomatik olarak hesaplanıyormuş.

Ek Dosyalar
numaralar eşleşmiyor_sled.rar
[20.22 KB]


Cevapla

karaayhan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
433
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
08/10/2017,15:43
Çözüldü 
sayın admin,
süper bir çözüm üretmişsiniz.. sağolun.
ancak kod satırındaki
" For N = 1 To 12"
burada "N" hata veriyor neden olabilir sizce
??


Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 66 27/09/2017, 13:03 ştekin
Çözüldü Otomatik Hatırlatma SqL_MaN 13 8.298 18/09/2017, 12:36 AgresorQ
Çözüldü Otomatik Yapmak sormaneden07 3 139 12/09/2017, 16:59 sormaneden07
Çözüldü Otomatik No Verme karaayhan 9 344 09/09/2017, 23:11 karaayhan
Çözüldü Alt Form Listesindeki İlk Seçeneğin Otomatik Seçilmesi katmer 2 186 05/08/2017, 21:47 katmer

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.