13 basamaklı sayıyı otomatik verdirme
Tarih
29/11/2011 00:23
Konu Sahibi
karaayhan
Yorumlar
8
Okunma
2828
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



karaayhan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
428
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
20/02/2017,21:06
Çözüldü 
arkadaşlar
bir alan var sayı içeren bu alana birbirinden farklı (ama muhakkak farklı)
13 haneli sayı ekletme istiyorum. bir düğmeye tıkladığımda bahsettiğim alana
13 haneyi geçmeyecek şekilde sayı ekletmek istiyorum.
bazı alanlardaki verileri kullanmak istiyorum. (kodu=4 haneli)
id=1,2,3... haneli olabilir bulunduğumuz yıl(2011 gibi ) bunları birşeltirip
toplamda 13 haneyi geçmeyecek bir sayı türetmek mümkünmüdür?
teşekkür ederim.
Ek Dosyalar
13 basamaklı.rar
[13.57 KB]
Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.318
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:01
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İşinize yarar umarım,


Ek Dosyalar
13 basamaklıSled.rar
[15.61 KB]
Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
22/02/2017,20:41
Çözüldü 
Günaydınlar ve katkınız için teşekkürler sayın sledgeab...
Cevapla

karaayhan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
428
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
20/02/2017,21:06
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın admin, teşekkür ederim ilginize
sizin yazdığınız kodu kendime göre uyarladım ancak
bu seferde üretilen barkod numarası ile (13 haneli)
barkodun ürettiği numaranın son hanesi eşleşmiyor ?
barkodx sisteminizde çalışması için ocx, ve fontları ekliyorum
açıklama word belgesinde mevcut..
kolay gelsin..

Ek Dosyalar
numaralar eşleşmiyor.rar
[207.03 KB]
Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.318
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:01
Çözüldü 
Barkod numarasının 13. ve son basamağı kontrol basamağı adı verilen bir basamakmış ve otomatik olarak hesaplanıyormuş.

Ek Dosyalar
numaralar eşleşmiyor_sled.rar
[20.22 KB]
Cevapla

karaayhan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
428
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
20/02/2017,21:06
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın admin,
süper bir çözüm üretmişsiniz.. sağolun.
ancak kod satırındaki
" For N = 1 To 12"
burada "N" hata veriyor neden olabilir sizce
??
Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Otomatik Sayı Hatası kadirba72 3 96 23/02/2017, 21:19 kadirba72
  Raporda otomatik artan tarih alanı QATLET 3 47 16/02/2017, 14:51 QATLET
  Gelir Giriş formunda Yeni Kayıt dediğimde Açılır Kutudaki Teknik otomatik Gelmesi haziran4 2 43 09/02/2017, 17:53 haziran4
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 19 4.041 05/01/2017, 00:20 donepezil
  Ürün Satış Birimi ADET ise otomatik kaydedip bir sonraki Combobox'a geçmesini sağlama hasanak2 5 302 16/09/2016, 11:00 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya