1 buton 2 veritabanı
Tarih
02/07/2011 13:19
Konu Sahibi
jupre
Yorumlar
2
Okunma
1147
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



jupre
JuPre*
Kullanici Avatari
Üye
34
7
19/01/2011
0
İstanbul
Ofis 2003
25/07/2013,17:05
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar benim sorum şu olacaktır. bır veritabanım var formunda bır buton koydum bu butona tıkladıgımda baska bır verı tabanındakı bılgılere ulasmak ıstıyorum yanı baska bır mdb dosyası acıcak nasıl yapabılırım. yada böyle birşey yapılabiliyormu?.

Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.321
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,22:43
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Başka veritabanı açmak için ekteki örneği kullanabilirsin.


Ek Dosyalar
.rar   vtac.rar (Dosya Boyutu: 33,33 KB / İndirme Sayısı: 19)
Cevapla

jupre
JuPre*
Kullanici Avatari
Üye
34
7
19/01/2011
0
İstanbul
Ofis 2003
25/07/2013,17:05
Çözüldü 
Teşekkur ederim ama. Direk içindeki veriye ulaşmak istemiştim ben neyse hallettim başka türlü. Teşekkürler.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 123 06/01/2017, 22:41 nightashes
Çözüldü Sinema veritabanı acil yardım ! tanburem123 4 242 03/01/2017, 22:09 atoz112
  Buton gizleme hk. okumas 3 151 16/12/2016, 13:34 okumas
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 557 30/11/2016, 12:01 donepezil
  Access Formda Tümünü Seç Buton Olay Yordamı Ekleme ? mehami 7 485 25/11/2016, 18:36 mehami


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya