AccessTr.neT

Tam Versiyon: Üniversite Takip Programı.. Başlangıç...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhabalar.Öncelikle forumda tüm emeği geçenlere ve bizlere yardımcı olmaya çalışanlardan ALLAH (c.c) Razı olsun.Ben Üniversite takip programı yapmak istiyorum.Geniş kapsamlı olucak mesela okula kayıt olan öğrencinin YGS ve LYS notlarına göre okula kayıt olup olmayacağı gibi...
Sizden isteğim forumda bu tür bir örnek varmı varsa Linki yoksa işe nasıl ve nerden başlamam gerektiğini anlatırsanız sevinirim.Yapmam gerekenleri biliyorum ama işi adıma dökemiyorum o yüzden bir türlü bitiremedim...
Şimdiden teşekkür ediyorum...
Adıma dökmenin öncesi kağıda dökmektir. Özellikle çok sayıda tablo olacağı zaman bu işlemi yapmak kaçınılmazdır. Adım adım ilerlerseniz biz size yardımcı oluruz. Sitede bire bir istediğiniz program benim bildiğim kadarıyla yok.
Birebir olmasına gerek yok aslında,Çok kapsamlıda olması önemli değil sadece aklınızdan bu tür bi üniversite kayıt takip için ne tür bilgileri içeren tablolar gerekli onlar lazım çünkü örneğin;dersler bilgileri için bi tablo öğrenciler için bi tablo,sınıflar için bi tablo şu an aklıma gelenler bunlar bunlardan sonrası gelmiyor aklıma. Neler yapapmam hakkına bir bilgim yok Img-cray
Sayın ersinyasin;
Öncelikle forumumuza hoş geldiniz. Alpeki hocamın dediği gibi aklınızdan ne geçiyorsa yazınız. Hatta olayı senaryo haline getirin.
Mesela okula öğrenci kayıt olmaya geliyor. Bundan ne istenecek. Nüfus bilgileri, adres bilgileri , sonra bu YGS ve LYS biliniyor mu yoksa onu da program mı hesaplayacak. Vb gibi. Kolay gelsin.
İhtiyaçlarınızı en iyi siz biliyorsunuz dolayısıyla tablo ve alanları siz oluşturmalısınız. Bizim size yardımcı olmamız alan türleri konusunda ve ilişkilendirmelerde olabilir.
Her ikinizede teşekkür ediyorum.Ben şimdi başladım yavaş yavaş bişiler yapıyorum.Yapamadığım bir yer olursa yaptığım kadarını buraya eklerim sorunumuda yazarım yardmcı olursunz.
Sayfalar: 1 2