AccessTr.neT

Tam Versiyon: akor ambarı gibi bir program yapmak...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
hocam bu başlıgı acarken cok dusundum açsam mı acmasam mı dıye... ama en sonunda acmaya karar verdım.biraz utanarak birazda sıkılarak mahcup bir durumda sızlere su soruyu yöneltmek ıstıyorum
herhangı bır programlama bılgım yok.ama arkadaslarımın bılgılerını tutmak ıcın şöyle bır acsess uygulaması yazmayı dusunuyorum ad soy ad okul cep telefonu fotografı olan bır uygulama bunuda daha sora .exe haline getirip arkadaslarıma dagıtmayı... bunu acsess de yapabılrmıyım ? öncelıklı olarak bunu ögrenmek ıstıyorum. eger yapabılrsem nasıl yapıcam ? :S ( ki en önemli sorum bu ) acsess i acıp arkadaslarımın verılerını gırdıkten sora yanı bılgılerını bunu nasıl program halıne getırecegım? bılgısı olan bır arkadasım var ise bana yardımcı olursa cok mutlu olurum.
konu baslıgını yanlıs yere actıysam yada bılmeden yanlıs bısey yaptıysam şimdiden özür dilerim..saygılar..
(26/12/2010, 02:34)sinahoca yazdı: [ -> ]bılgısı olan bır arkadasım var ise bana yardımcı olursa cok mutlu olurum.

Bilgisi olan elbette var.. Bizler bunun için buradayız, bu istediğiniz konuda bir çok örnek sitemizde mevcut, arama yaparsanız bulabilirsiniz, ancak size tavsiyem öncelikle Access derslerimizi inceleyerek bu işe başlayın.

Birde unutmadan lütfen Site Kurallarını okuyun ve yazışmalarınızda Türkçe karakterler kullanın.
teşekkür ediyorum şimdiden aramaya başlıyorum.. önerileriniz için saolun.
evet hocam bu süre içerisinde baya bir yol aldım... istediğim verileri girerek kayıtlara başladım... fakat öyle bir ön yüzü nasıl hazırlayağımı bir türlü anlayamadım,derslerin hepsinide en az 3 kez izledim ama net birşeye ulaşamadım.şu anki sorunum verileri girdikten sonra bir program ön yüzüne ulaşmak yani acsess dosyasına çift tıklayınca formlar bölümünden güvenli olmayan ifadeleri aç falan diyince çift tıklayınca gelmesi yani direk 2 kere tıklayınca akor ambarı gibi bişeyin ön yüzün karşıma gelmesini istiyorum... bunu nasıl yaparım? yardım ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Merhabalar Anladığım Kadarıyla Çalışmanız İçin Makro Güvenliğini Düşürmek ve Formlarınızdan Birini Başlangıç Sayfası Olarak Ayarlamak İstiyorsunuz.Önce Güvenlik Düzeyini Düşürelim.Çalışmanızı Açın ve Ardından Araçlar>Makro>Güvenlik Açın Daha Sonra Güvenlik Düzeyini Düşük Olarak Ayarlayın Ve Ardından Çıkan Uyarı Mesajlarını Onaylayın.Çalışmanızı Tekrar Açtığınız Makro Uyarısı İle Karşılaşmazsınız.
İkinci Olarak Başlangıç Sayfası Ayarlamak İçin; Önce Çalışmanızı Açın Daha Sonra Ayarlar>Başlangıç Açın Oradan Form\Sayfa Görüntüle Kısmından Başlangıçta Görünmesini İstediğiniz Formu Seçip Onaylayın.İyi Çalışmalar