AccessTr.neT

Tam Versiyon: otomatik sayı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar bir çalışma da otomatik sayı veri türüyle ilgili bir sorunum var.
Şimdi form da sıra numarasına ait verileri sildikten sonra, onun yerine başka bir veri girdiğimde bir önceki sayıdan devam ettiremiyorum.
Yani şöyle; sıra numarası 2 olan satırı sildik diyelim. Sonra kayıt eklemeye devam ederken, 2 sıra numarasından başlayıp numaralandırmak istiyorum..

Otomatik sayının özelliği gereği silindikten sonra tekrar yeni bir kayıt eklediğinizde yeni bir numara verilir. Asla eski kullanılmış numaralardan birisi kullanılamaz. Eğer müşteri numarası, stok numarası vb. otomatik artan bir numara vermek istiyorsanız başka çözüm gösterebilirim.
(04/10/2010, 15:17)alpeki99 yazdı: [ -> ]Otomatik sayının özelliği gereği silindikten sonra tekrar yeni bir kayıt eklediğinizde yeni bir numara verilir. Asla eski kullanılmış numaralardan birisi kullanılamaz. Eğer müşteri numarası, stok numarası vb. otomatik artan bir numara vermek istiyorsanız başka çözüm gösterebilirim.

lütfen..

Şu konuda yer alan örnek dosya tam istediğiniz özellikleri barındırmaktadır. Otomatik Sayı türü alanları tabloları ilişkilendirmek vb. işler için kullanmaktayız.
teşekkür ederim Sn alpeki99. burdakini kendi çalışmama uyarlayacağım...