AccessTr.neT

Tam Versiyon: Formlar Arası Belirli Bilgilerin Aktarımı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba,
1.)Yapmaya çalıştığım programda servis kaydı alınırken müşteri bilgileri ve yapılacak işlem verileri kaydedilen bir form hazırladım m_kayit adında. Bu sayfada müşteri daha önceden kayıtlı ise isim soyisim yazılan metin kutusunun yanındaki büyütecli butona basarak açılan formda müşteri mevcutsa üstüne çift tıklayıp müşteri bilgilerini m_kayit formuna aktarmak istiyorum. Fakat daha önceki servis bilgileride beraberinde geliyor. Ürün kayıt ve işlem alt formuna bilgi çekmesini istemiyorum. 

2.) Servise ürün ekleme yapmak için ilişkisiz formda seçtiğim ürün tipine ait adetini stok_urun_adet altındaki metin kutusuna yazdığımda toplam kısmında ödenmesi gereken bedel cıkması gelis nedeninde seçip ekleye bastığımda islem alt formuna eklenmesi konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

3.) Formun sağ alt köşesinde Toplam Ödenecek kısmının altında islem alt formundaki toplam sütununun toplamı yazmasını istiyorum.
Merhaba,

İlişkiyi yeniden düzenledim. m_kayıt formundaki Ürün Kayıt denetim kaynağı boş. Bunun kaynağı işlem değil mi? Ne yapmak istiyorsanız ana form üzerinde yazarak gösterirseniz, daha çabuk anlaşılabilir.