AccessTr.neT

Tam Versiyon: Tik Uygulama Hk.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba ekte bulunan uygulamada blok_yük formunda tik işaretlendiğinde blok_tartım karşısıdaki metin kutuları çıkıp KDV dahil ödenecek tutara oluşan tutar eklenebilir mi? Tik işaretli değil ise KDV dahil toplam tutara eklenmemesi gerekli. Nasıl yol izleye bilirim?


[Resim: do.php?imgf=150818614086751.png]
Merhaba,

İnceleyip olumlu olumsuz bildirimde bulununuz.
Ozan ellerinize sağlık çok teşekkürler ancak ben şunu atladım mail butonuna tıklandığında açılan mail ekinde blok_tartım tiki seçili ise blok_tartım değerleri gözüksün tik işaretli değil ise gözükmesin şeklinde yapılabilir mi? Birde ben "Visible" kodlaması ile metin kutularını tik seçili ise gizle/aç şeklinde yaptığımda geriye dönük kayıtlar tekrar gönder dediğimde mail eki açılmıyor ve tik işaretli olmasına rağmen blok_tartım metin kutuları açılmıyor. Konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba,

Formda metin kutularının Görünür özelliklerini Hayır olarak belirlemişsiniz. Ancak görünmesi veya görünmemesi için kod eklenmemiş.

ToplamHesapla kodunu aşağıdaki ile değiştirerek deneyiniz.

Sub ToplamHesapla()

If Me.Blok_Tartim = "-1" Then
   Me.mtn_gtoplam = Me.Metin419 + Me.Metin579
   Me.mtn_gtoplam.Visible = True
   Me.Metin576.Visible = True
   Me.Metin578.Visible = True
   Me.Metin579.Visible = True
Else
   Me.mtn_gtoplam = Me.Metin419
   Me.mtn_gtoplam.Visible = False
   Me.Metin576.Visible = False
   Me.Metin578.Visible = False
   Me.Metin579.Visible = False
End If

End Sub


Mail ile ilgili olarak, mail eki olan formdaki sorguda Blok_Tartim_Hizmeti, Blok_Tartim_Birim, Blok_Tartim_Birim_T ve Blok_Tartim alanları eksik. Ayrıaca üstte belirtilen kodun Mail_ Blok_Yük isimli forma da eklenmesi ve formun geçerli olduğunda olayında bu kodun çalışmasının sağlanması gerekli.
Ozan bey teşekkürler sorun giderilmiştir. +rep +rep