AccessTr.neT

Tam Versiyon: Access dosyasında açılışta olmayan dosya problemi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba
Personel işleri için buradan ve diğer forumlardan yardımlaşarak oluşturulan bir dosyam var.uzun zamandır kullanmıyordum.Ama şu an ihtiyacım var.Dosyayı açmak istiyorum fakat Access veritabına gömülü bir resim dosyası yüzünden açamıyorum.Yardımınızı rica ederim.
[Resim: do.php?img=4034]
Büyük bir ihtimalle dosya yeri değişmiş. Shift tuşuna basılı açınız. Başlangıç formunu değiştiriniz. İlgili dosyayı kullanmayacaksanız; yolu siliniz. Kullanacaksanız dosya yolunu yenileyiniz. Ya da örneğinizi ekleyiniz.

Saygılar...
Açarken klavyeden shift tuşuna basarak açın ve daha sonra bu resmin olduğu formdan resmin kaynağını değiştirin veya kaldırın. Ya da bu dosyayı buraya ekleyin biz yapalım.

Pardon, aynı anda aynı şeyleri yazmışız Img-grin)
(07/09/2013, 15:14)benremix yazdı: [ -> ]Büyük bir ihtimalle dosya yeri değişmiş. Shift tuşuna basılı açınız. Başlangıç formunu değiştiriniz. İlgili dosyayı kullanmayacaksanız; yolu siliniz. Kullanacaksanız dosya yolunu yenileyiniz. Ya da örneğinizi ekleyiniz.

Saygılar...

Shift yoluyla yapmaya çalıştım fakat dosyanın yolunu tablolarda ve formda bulamadığım için sizden yardım istedim.Sanırım bakılması gereken yere bakmadım.Dosyayı ekliyorum.
Hem bu problemin çözümü hemde dosya ile ilgili görüşlerinizi bildirmenizi rica ederim.
İşim var pek bakamadım. Problem saat formunda gibi...
Maalesef çıkamadım işin içinden.
Saat formunda da bulamadım.
Sayfalar: 1 2