AccessTr.neT

Tam Versiyon: yürüyen bakiye sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Sevgili arkadaşlar

Sayın ufuk hocamın örnek yapmış olduğu yürüyen bakiye yi ekteki çalışmamda uyguladım ama herhalde hata yapıyorum sonuçlar ilk çalıştırmadan sonra doğru çıkmıyor. ustalarım nerede hata yaptığıma bakıp söylerlerse sevinirim.

Saygılarımla,
Ahmet Yenginoğlu
Formun ve Raporun yüklendiğinde olayına

GLB_MN = 0
GLB_Bakiye = 0

yazınız..

Bilgi....

Bu 2 değişken PUBLIC tanımlandığı için sıfırlanmıyor.

İlk çalıştırmada değer 0 olduğu için doğru yapıyor fakat 2.çalıştırmada içindeki değer neyse üzerine toplayarak devam ediyor.
sayın hocam teşekkür ederim fakat form açılınca doğru geliyor fakat kaydırma çubuğunu tutup aşağı yukarı yaptığında sayılar katlanıyor.
saygılarımla
sayın yenginoğlu sorgu stok ta satış tarihi alanına ölçüt olarak Between [BT] And [ST] yazmışsınız oysaki satışlar tablosunda BT ve ST böyle bir alan yok sorguda da böyle bir alan yok tek satış tarihi var başlangıç ve son tarih olması lazım onun yerine [TARİHİ GİRİNİZ] ibaresi kullamanız lazım gerçi sorunuzu bu anlamda sormamışsınız ama birinci hatanız bu bence
diğer yandan power hocamın yazdıgı kodu yazdım değişen bir şey olmadı bilginize
sayın simendifer
ilginize teşekkür ederim
fakat evet BT ve ST olmaması gerekiyor zaten yani bir değişken sordurdum aceleden sitemize sorumu sorabilmek için BT başlangıç tarihi anlamında satış tarihindeki aralıkları belirtiyorum.
Ayrıca power hocamın yazmış olduğu kodu bende yazdım oldu ama dikey kaydırma dan verileri aşağıya yukarıya kaydırdığımda katlama yaparak değerler değişiyor.
Saygılarımla,
Ah met Yenginoğlu
Sn yenginoglu
Özellikle global ile yapmak istemiyorsanız bir alternatif ekliyorum. Tam anlamı ile sağlamasını yapmadım ama sonuç rakamları mantıklı görünüyor.
Ayrıca tarihi filtrelerseniz devir bakiyesine de ihtiyacınız olacaktır.
Sayfalar: 1 2