AccessTr.neT

Tam Versiyon: Unmatched Query
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar,

Sorum bu kez ekte yer alan Access dosyasi icerisinde yaratmak istedigim unmatched query ile ilgili olacak. Oncelikle kisa bir bilgi vereyim.

1) 2 adet application tablosu yer aliyor.
2) Tbl_CoreTable table dedigim tablo ana tablo, degistirmeyi dusunmedigim her zaman esas kayitlari ekelyecegim tablo
3) Tbl_Temp tablosu ise gecici olarak gelen kayitlari olusturuyor. Bu tabloyu delete query ile bosaltip append query lerle guncelleyecegim


SORU:

Aslinda istedigim net. Tbl_CoreTable ile Tbl_Temp arasindaki eslesmeyen kayitlari istiyorum. Tbl_Temp e yeni bir kayit girdigimde Core Table ile karsilastirip yeni bir query de gosterecek, ayni sekilde de Tbl_Temp de bir kayit sildigimde yine yeni bir query de gosterecek.

Bunu bir kac defa denememe ragmen bir turlu olusturamadim. TEST adli bir kayit yarattim ekledim anca sorgu yaptigimda yeni kayidi goremedim. Sildigim bir kayit icin de sonuc alamadim.

Yardimlarinizi rica ederim. Simdiden cok tesekkurler.
(28/03/2013, 19:19)Accessive yazdı: [ -> ]Aslinda istedigim net. Tbl_CoreTable ile Tbl_Temp arasindaki eslesmeyen kayitlari istiyorum. Tbl_Temp e yeni bir kayit girdigimde Core Table ile karsilastirip yeni bir query de gosterecek, ayni sekilde de Tbl_Temp de bir kayit sildigimde yine yeni bir query de gosterecek.

Uygulamanıza iki adet sorgu ekledim. İnceleyiniz.
Çok teşekkürler üstat. İstediğim tam olarak buydu Img-grin Elinize sağlık.

İyi günler dilerim