AccessTr.neT

Tam Versiyon: .accde Uzantılı uygulama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamlar arkadaşlar 64 bit win 7 bilgisayarımı mecburen 32 bit win 7 yaptım ve daha önce kullandıgımız Access de hazırlanmış olan programımız çalışmıyor.Açılışta bu veritabanı tanınamayan biçimde diyor. Daha önce baktım ofis 2007 yüklü idi yine ofis 2007 yükledim sanırım ekstradan bir uygulama veya bir şeyler yüklemek gerekli.Acces de hazırlanmış uygulama açılmıyor. Bizim için çok önemli.
Referaranslardan olabilir mi ?

Sadece bir fikir.(Zaten ben bu mesajı yazarken konu sahibini çıkarken gördüm)
sakıncası yoksa ekle varsa özelden [email protected] adresine at bakayım
tabiki yarına atayım iş yerinde kaldı yanımda yok.

Ofis 2010 yükleyip deneyeceğim yarına.
Uygulama 2010 yükleyince açabiliyor fakat kullnıcı adı şifremizi girmeye çalıştığımızda no such user diyor. Başka bir bilgisayarda epey uğraştık çalıştırdık bu bilgisayarda çalıştırmamız lazım. Yardımlarınız bekliyoruz çok önemli benim için.
Yardımlarınızı bekliyoruz demişsiniz ama nasıl yardım edebiliriz ki size? Sonuçta Access bu her şeyden kaynaklanıyor olabilir. İşletim sisteminiz çok önemli ofis versiyonunuz çok önemli. Eksik bileşen olabileceği gibi versiyon uyumsuzluğu dahi olabilir. Hiç bir bilgi ve dosya olmadığı için yapılabilecek yardım çok kısıtlı. Büyük ihtimalle dosyayı başkalarına vermek istemiyorsunuz saygı duyuyorum ancak bu da bizi kısıtlamaktan öte gitmiyor. Bir siteye yükleyip adresini özel mesaj ile yöneticilere bildirirsiniz yardımcı olmaya çalışırlar.
Sayfalar: 1 2