AccessTr.neT

Tam Versiyon: Çek Senet Takibi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar hazır kodlardan yararlanarak Çek Senet Takibi programını yapmaya çalıştım ancak veri sayfasındaki verilerin çek-senet sayfasına aktarıldıktan sonra veri sayfasındaki verilerin temizlenmesini istiyorum. Yani Veri sayfasının yeni veri için boş olmasını istiyorum. Çok uğraştım yapamadım.
Birde eğer oluyorsa çek-senet sayfasındaki ödenen çek senet satırını seçip ödenen çek senet butonuna bastığımız zaman o satırdaki veriler ödenen çek senet sayfasına aktarılsın ve çek-senet sayfasından silinsin. Ayni işlemi Ödenmeyen çek senetler içinde yapılsın. Bu anlatıklarım eğer oluyorsa yardımcı olusanız çok sevinirim. Yardımlarınız için teşekürler.

Sayfa korumasının şifresi :12345
Sn Kerem Bey sorunuzu örnekler bölümünde sormuşsunuz. Lütfen konuları ilgili bölümlerde açalım. Bu defa tarafımdan konu Excel soru cevapları bölümüne taşınmıştır. Saygılar...
Teşekürler
Sn:kerem
Veri sayfasındaki temizleme işlemi istediğiniz şekilde düzenlenmiştir.Diğer işlemler için aşağıdaki linkte bulunan rapor bölümünü inceleyiniz.

RAPOR
Sn:kerem
Bundan sonraki eklentilerinizi Winrar veya Winzip gibi programlarla sıkıştırarak ekleyiniz.
Çok teşekürler hocam ellerinize sağlık.
Hocam çek-Senet kitabını açtığım zam ilk açılışta Veri sayfasının ekrana gelmesini istiyorum. Bir zahmet ayarlayabilirmisiniz. Saygılar
Sayfalar: 1 2