AccessTr.neT

Tam Versiyon: Access Filitreli Alanların Farkı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar;
Acces 2007 de bir Bölünmüş Form yaptım. Giriş adeti ve çıkış adeti diye alanlarım var. Stokların giriş çıkış adetini tutuyorum. Sorum şu: Ürünlere filitre uyguladığımda listeleme oluyor. Listelenen ürünlerin Toplam Giriş Adeti-Toplam Çıkış Adeti ni bulmak istiyorum (Sadece Filitre uygulanmış ürünlerde) Lütfen yardım edermisin bu benim için çok önemli. Yani filitre edilmiş Giriş Adeti alanın toplayacak, ve filitre edilmiş Çıkış Adeti Toplam Alanını çıkacak. Şimdiden teşekkür ederim, sağol.


--------------------------------------------------------------------------------
Sn Ragıp61 sitemizdeki çoğu kullanıcı 2003 ve öncesi versiyonları kullandığı için 2007 kullanan arkadaşlardan cevap bekleyeceksiniz. Ancak ortada örnek yok, 2007 kullanmadığım için örneksiz yanıt verebililer mi onu bilmem. Ayrıca konu başlığının tamamını büyük harfle yazmayınız. Size kolay gelsin. Saygılar...
Örnek olmadan söylemesi zor ancak

Kod:
=DSum("[StokGirisAdet]";"SorguAdi")
=DSum("[CikisStokAdet]";"SorguAdi")

Yukarıdaki kodları kendinize uyarlaya bilirsiniz.
Sn Ragıp61 sorunuzu çözebildiniz mi? Lütfen verilen ceaplara olumsuz da olsa geri bildirimde bulununuz. Saygılar...
Konu cevaplanmışlara taşınmıştır...
Sn benremix Hocam ilgine çok teşekkür ederim. Ben formunuza yeni üye oldum . Tam olarak neyin nerde olduğunu bilmiyorum. Daha doğrusu işten dolayı hiç zamanım olmuyor. Bir önceki sorumu Excel kısmında açtığım için özür dilerim. Bazı kaynaklardan ve deneme yanılmayla sorunu mu çözdüm. Şüphesiz ki formunuzun ve ilgilerinizin büyük payı vardır. Bundan dolayı çok çok teşekkür ediyorum.