AccessTr.neT

Tam Versiyon: Expression web database sortin and updateing problem
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar expression web kullanıcısıyım. şimdiki amacım bir veritabanını web sayfasına bağlantılı yapmak. İki sayfam var 1.arama.aspx 2.si ise sonuç. aspx.
ben arama yaptığım zaman sonuçlarım çıkıyor. Fakat bunları editlemek veya sort istediğimde web sayfası üzerinde önüme boş sayfa geliyor.Konu hakkında bilgisi olan yardım edebilirmi.
Expression web kullanıcısı olan
Sn margeaux54 ,

Expression web bilmiyorum ancak şöyle bir döküman buldum.İşine yararmı bilmiyorum.Bir incele istersen.

Expression Web
Arkadaşım evet aynen böyle birşey yaptım. fakat yanında edit var ve hani adı soyadı diye field lar varya onlarda tıklanabilir halde. tıkladığım zaman mavi sıralamayı değiştirmeli anlatabildim mi

anlıyosan yardımcı olurmusun ben belgelerimi de yolluyorum incele istersen.
Sn .margeaux54 ,

Sanırım problem veritabanında.Çünkü calls tablosundaki contactid metin alanından,contacts tablosundaki contactid sayı alanından oluşuyor.Ölümcül hata ise birinde metin yazılı diğerinde sayı olmasına rağmen ikisi arasında ilişki kurulmuş.Yani birincil anahtar birinde sayı diğerinde metin ve ilişkilendirilmiş.Bence gözünden kaçmış olmalı.Bunu düzeltirsen sorunun düzelir sanıyorum.Bende expression web olmadığı için gönderdiğin dosyaları inceleyemiyorum.

Dediğim düzeltmeyi yap sonra yine bakarız.
yardım ettiğiniz için teşekkürler fakat ben o veritabanını kullanmadım orada bir tane daha var. onuda incelerseniz sevinirim. Birde durum Sql kodları ile düzeltilebilinirmi
Sn.margeaux54 şimdi ben frontpagede inceledim.Edit olayında eklediğiniz kodun işlevi sadece "showeditbutton" yani sadece edit butonunu göster kodu var.Buton görünüyor ama çalışmıyor çünkü butona herhangi bir komut yüklememişsin.
Sayfalar: 1 2