AccessTr.neT

Tam Versiyon: depoda yeterli ürün bulunamadı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[attachment=7825]ilk talebim olacak uğraştım ama ben beceremedim, ekte yaptığımın basitleştirilmiş bir halini koydum. bir sorgu oluşturup girişlerden çıkışları düşecek(a,b,c ayrı ayrı) ve depo miktarını bulacak, daha sonra çıkış yapmak için forma koyacağım bir komut butonuna tıkladığı zaman a,b,c depolarını kontrol edip girilen miktar depoda yoksa ' ... nolu depoda miktar bulunamadı' diye uyarı verecek.
Her bir tabloya 5-6 kayıt girerek tekrar ekleyin. Bu şekilde bir şey anlayamadım.
sorgularda toplam birim bazında girişleri ve çıkışları topladım. yapmak istediğim iki şey var
1- sorguda birim bazında girişlerden çıkışları düşerek depomdaki miktarı bulmak
2- formda çıkış yaparken hangi birimden depo çıkışı yapıyorsam o birimin depo miktarını kontrol edip eğer miktar yeterli değilse uyarı vermesi.
ilginiz için teşekkürler hocam.
çok olmuyorumdur inşallah ama birinci maddede yapmak istediğimi yaptım. formları biraz daha açıklayıcı olsun diye alt form koyarak yeniden yaptım. şu an tek yapmak istediğim depomdan çıkış yaparken miktar hiçbir zaman eksiye düşmesin(benim formumda 1111 stok nolu malzeme eksiye düşmüş durumda) eğer girdiğim birimin miktarı yeterli değilse beni uyarsın istiyorum. sitenin yardımı ile işyerimde çok kullanışlı bi programı tamamlamak üzereyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
İnceleyin lütfen..Umarım istediğiniz budur.Img-grin
elinize sağlik
Sayfalar: 1 2