AccessTr.neT

Tam Versiyon: tablolar arası ilişki ve alt formdan veri çağırma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar, olaylar, kşiler ve olaya karışan kişler diye üç tablom var. Olaylar formunun altına olaya karışanlar alt formu ekledim, burada kişi kimlik nosunu girdiğimde eğer daha önce aynı kişiyi girdim ise diğer bilğilerini olayla karışan alt formundaki ilgili sütunlara otomatik nasıl getirebilirim, daha önce girilmedi ise otomatik olarak nasıl kişi bilgileriformunu açtırabilirim.
Sayın Ömer 64 öncelikli olarak raporda tekrarlanan bölümleri bir defa yazılması konusunda geri bildirimde bulunun. İnsanlar sorunuz ile uğraşıyor ve siz foruma girdiğiniz halde önceki konunuza bakmıyorsunuz bile. Hem uyarı cezasını hak ediyorsunuz hem de bu konuya cevap verilmemeyi hak ediyorsunuz.
sayın ömer64 kardeşim sizdaha önceki sorunuza verilen cevaba bir cevap bile vermediniz,bu yüzden sizin sorunuz zor çözümlenir,bunu alışkanlık yapmışsınız,lütfen önce daha önce sorduğunuz sorunuzun cevabını verin,sizin için başta ben olmak üzere uğraşan arkadaşlara sayğısızlık etmeden lütfen geri dönüp,bir cevap yazın..yoksa bundan böyle hiç bir sorunuza cevap alamazsınız...
bakın alpeki hocam ben yazarken aynı duygularda.. oda aynı konuyu belirtmiş....
Ömer 64 forum kuralları gereği uyarı cezası alarak %40 seviyeye çıkarılmıştır. Hadi insanın işi olur siteye bile giremez ancak daha 45-50 dk önce siteye girmiş yeni konu açarak soru sormuş olmak öncekine cevap vermemek hoş bir davranış değil. Üstelik eski konuya özel olarak cevap bile yazılmıştı.
arkadaşlar, geri bildirim için özür dilerim, çalışmakta olduğumdan dolayı iş yerinde ayrıldığımda mesajları tekrar işyerine 1,5 gün sonra geldiğimde görüyorum, bildirimlerimi onun için veremedim ve internet olan bilgisayardan aralıklarla ayrıldığımdan dolayı
olaya karışanlar formundaki Tc Kimlik No alanının güncelleştirme sonrası olay yordamına
If DCount("[Kimlik No]", "Kişiler", "[Kimlik No]='" & Me.Kimlik_No & "'") <> 0 Then
Me.Adı = Dlookup ("[Adı]", "Kişiler", "[Kimlik No]='" & Me.Kimlik_No & "'")
Me.Soyadı = Dlookup ("[Soyadı]", "Kişiler", "[Kimlik No]='" & Me.Kimlik_No & "'")
Me.Doğum_Yeri = Dlookup ("[Doğum Yeri]", "Kişiler", "[Kimlik No]='" & Me.Kimlik_No & "'")
Me.Doğum_tarihi = Dlookup ("[Doğum tarihi]", "Kişiler", "[Kimlik No]='" & Me.Kimlik_No & "'")
End If
bu kodu yapıştır.


konu cevaplanmış sorular bölümüne taşınmıştır.
Sayfalar: 1 2