AccessTr.neT

Tam Versiyon: form üzerindeki istenilen alanların tek tuşla silinmesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
mrb. aşağıda ekledim örnekte reçete yazma formu bulunmakta. ve yapmaya çalıştığım oraya bir sil butonu ekleyip o butona nasıl bi formül koyulabilir bilmiyorum ama sadece 1.ilaç 2. ilaç 3.ilaç 4. ilaç doz kısımları ve açıklama kısımları silinsin istiyorum. yani bir sil butonu olucak ve reçetenin ilaç ve doz açıklama kısmlarını silecek bi buton olucak ne kadar mümkün bilmiyorum. sebebim ise şu atıyor kayıtlı olan hasta bugün geliyor reçete yazılıyor. yazılan ilaçlar kayıtlı kalıyor. aradan 2 hafta sonra tekrar ilaç yazıldığında eski yazılanı tek tek silmek zorunda kalıyorum. bunu pratik hale getirmek mümkünmüdür yardımlarınız için teşekkürler[attachment=6342]
Buton'un tıklandığında olayına

Kod:
Metin0=""
Metin1=""
Metin2=""

şeklinde yazabilirsin
hocam biraz daha açabilirsen sevinirim. malum Access te o kadar bilgili değilim. en azından bir örnek verirsen gerisini ben getiririm. teşekkürler.
Eki inceleyin lütfen
çok güzel bi örnekleme oldu çok teşekkürler.... peki hocam bi sorum daha olucak. formda görülen tarih kısmı için bi buton koyup butona tıkladığımda tarih kutucuğunun içine bugünün tarihi neyse onu yazdırma şansı varmıdır?yani butonun görevi şu olacak. tarih kutusunun içindeki değeri silicek ve bugünün tarihini atıyacak. böyle bişey mümkünmüdür?
Tetx'in giriş maskesine
Now()
Yazmanız yeterli
Sayfalar: 1 2