AccessTr.neT

Tam Versiyon: Slm> Veritabanı Parola!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Sayın accestr sakinleri!
Benim bir veritabanım var ve girişte hackerlere karşı şifrelemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilrmisiniz???
Anladığım kadarıyla ASP ile birlikte Mdb dosyasını veritabanı amaçlı kullanıyorsunuz. Bu durumda vermiş olduğunuz şifrenin kırılması sadece 0.1 sn almakta. Ancak sizin dosyanızı saklayacağınız yolu gizlemeniz gerekmektedir. Yani data klasörünüzün isminin tahmin edilemez bir kelime olması gerekmekle birlikte kodlama hatası vs. nedeniyle ekrana basılan hatalarıda gizlemeniz gerekir. Yoksa veritabanının hangi klasörde vs. olduğuda belli olacaktır. Daha ayrıntılı destek için ASP destek sitelerini tavsiye ederim.
Bütün güvenlikleri aldım benim demek istediğim Access yani veritabani.mdb'ye girererken şifreleme yapmak istiyorum!
Sn Aspcoder araçlar/güvenlik/veritabanı şifresi belirle. Kolay gelsin saygılar.
Anladığım kadarıyla siz içerik olarak kaydettiğiniz veriyi direkt yazmak yerine kendiniz şifrelemek istiyorsunuz. Trafiği veya içeriği yoğun olan sitelerde sıkıntı yaşatsada mantık basit.

İki adet fonksiyonunuz olacak. Birinci fonksiyonda gelen verileri kendi belirlediğiniz kıstasa göre şifreleyeceksiniz. İkinci fonksiyonda da ekrana yazdırmak istediğiniz verilerin şifresini tersine çevireceksiniz.

Ekteki örneği incelemeniz yeterli olacaktır.
Teşekkürler Syn Ben remix
İyi çalışmalar!
Bu kadar ayrıntıya gerek yoktu yine teşekkürler alteki99
İyi çalışmalar!
Sayfalar: 1 2