AccessTr.neT

Tam Versiyon: açılan kutu ile sorgu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar kendi çapımda stok takibi yapabileceğim program geliştirmeye çalışıyorum ve siteden çok yararlandım.ek'te göndereceğim dosyada bi noktada takıldım.takıldığım nokta RAF SECMELI formunda açılır kutu olacak ve orada örnek:01 raf 02 raf diye 22 adet raf numarası olacak ve hangi rafı seçtiğimde o rafta hangi ürünlerin olduğu ve stok durumunu gösterecek. sitede araştırdım örneklere göz attım fakat istediğim olayı gerçekleştiremedim. bununla ilgili yardım ve örneklerinizi bekliyorum.
Sn larion üstadlar gereken yardımı yapacaktır. Ancak forum kuralları gereği örneklerimizi düzenle onar yapıp rar ile sıkıştırarak eklemeliyiz. Saygılar...
Bu şekildemi sayın Larion.?
sayın Puletin teşekkür ederim.evet hemen hemen bu şekilde ama dikkat etiyseniz raf numaraları 01-01-01 olarak benim yapmaya çalıştığım ilk hane.benim 22 adet rafım var her rafta 8 sıra her sırada 5 bölme var. ilk sütuna göre yapmak istiyorum. yani açılır kutuda bütün raf numaraları değilde 01 den 22 kadar.yani açılır kutuda sadece raf numaraları olacak örnek 01.sorgu olarak yapmıştım ama tek tek 22 adet sorgu oldu.
arkadaşlar istediğimi yaptım. Sayın Puletin'unu yaptığı örneği inceledim ve kendimce bir yol oluşturdum. dosyayı tekrar yolluyorum incelerseniz sevinirim.istediğim veriyi veriyor fakat yanlış olan bir durum varmı. ayrıca sayın Puletin teşekkür ederim.
Umarım doğru anlamışımdır.
Buyrun.
üstat evet tam olarak istediğim buydu teşekkür ederim. fakat bende bir şekilde yapmıştım onuda inceleyip yorum yaparmısın.
Sayfalar: 1 2