AccessTr.neT

Tam Versiyon: Forumdan Indirilen Ornekleri Acarken Hatadan Dolayi Calismama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Oncelikle butun forum arkdaslarima selamlar. Office 2007 kullaniyorum ve forumdan indirdigim bazi ornekleri acarken bir hata geliyor ve acamiyorum(kullanamiyorum). Ornek Hata resimlerini ekliyorum.Herkese simdiden tesekkurler.

Saygilarimla.
[Resim: 28725762.jpg]
bu örneklerden birnin linkini verebilirmisin ?
yeni bir veritabanı oluştur, daha sonra Veritabanı penceresinde sağtıklayıp "Al" seçeneği ile hata veren uygulamadaki tüm nesneleri (Seçeneklerdeki ilişkiler, alma/verme özellikleri vs. vs. dahil) oluşturduğun yeni veritabanına al.
(30/04/2009, 12:28)sledgeab yazdı: [ -> ]yeni bir veritabanı oluştur, daha sonra Veritabanı penceresinde sağtıklayıp "Al" seçeneği ile hata veren uygulamadaki tüm nesneleri (Seçeneklerdeki ilişkiler, alma/verme özellikleri vs. vs. dahil) oluşturduğun yeni veritabanına al.

Sayin sledgeab tesekkur ederim eminim cok kullanici bu durumla karsilasacaktir.
Fakat bunun neden gerceklestigi hakkinda bir bilginiz var mi ? yada normal acabilmek icin ne yapmamiz gerektigi hakkinda
nedeni farklı dildeki ofis, muhtemelen başka dilde ofis kullanıyorsun.
2007 full kuruldu mu ? Geçenlerde grafiklerle yaşanan bir problemde, hocalar çok detaylı bilgi vermişlerdi . OLE desteği sağlayan Office in diğer programlarının da kurulmuş olması yaşadığım problemleri ortadan kaldırmıştı.
Sayfalar: 1 2