AccessTr.neT

Tam Versiyon: Mp3Play.ocx dosyası (Vb Mp3 Çalar için)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Mp3 çalmak için vb ve accesste kullanılacak ocx dosyası ekliyorum.
Sayın Mehmet Demiral dosya için teşekkürler.
teşekkür ederim
sayin mehmetdemiral,
dosya icin tesekkürler.
bu ara size bir sorum olacak, siz mejalarinizda yabanci siteden alip dosyalari tercüme ettim falan dediniz,
indirdiginiz dosyalari actiginizda hata olusuyor mu, Ole Server hata gibi....
yani ben bu siteye türkiyeden katilmiyorum da ,,,, Bilgisayarim dili almanca , sizlerden aldigim her örnek hata veriyor. belki siz bunun cözümünü bulmussunuzdur.

saygilar
Olabilir. Dil ile ilgili böyle bir soruna daha önce de rastlamıştım. Sanırım bununla ilgili bazı değişiklikler yapmak gerekiyor. Siz de uluslararası ayarlardan dili Türkçe veya İngilizce olarak değiştirip dener misiniz? Belki o zaman sorun kalmaz. Denetim masası/Bölge ve Dil seçenekleri.. (Almancasını siz bulun artıkImg-grin)
(17/04/2009, 06:02)mehmetdemiral yazdı: [ -> ]Olabilir. Dil ile ilgili böyle bir soruna daha önce de rastlamıştım. Sanırım bununla ilgili bazı değişiklikler yapmak gerekiyor. Siz de uluslararası ayarlardan dili Türkçe veya İngilizce olarak değiştirip dener misiniz? Belki o zaman sorun kalmaz. Denetim masası/Bölge ve Dil seçenekleri.. (Almancasını siz bulun artıkImg-grin)

Geçen zaman içinde bu konuyla ilgili farklı yöntemler de geliştirildi. Bu eski mesajımı görünce onu da ekleyeyim dedim.

Farklı dillerdeki accesslerde bu siteden alınan dosyalar veya Türkçe accesste başka dillerden alınan dosyalar "ole server" hatası vermektedir.

Bu hatayı düzeltmek için boş bir Access dosyası oluşturun. Diğer dildeki tüm tablo-form-modül vb. ne varsa bu yeni dosyaya çağırın. (Bunun için al işlemi yapabilirsiniz. Tıpkı tablo al gibi..)