AccessTr.neT

Tam Versiyon: İstenilen Tarih Aralığını Listeleme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Mrb arkadaşlar;
Öncelikle ilginiz için şimdiden teşekkürler...

Benim sorum (bu arada belirtmeliyim ki accessde çok acemiyim) iki tane metin kutusu içerisine girilen tariler arasında aylar bilgisinin listelenmesini yapmaya çalışıyorum. Kodları yazabildiğim kadar az da olsa mantık yürüttüm yardımcı olursanız çok sevinicem.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Merhabalar Sayın rebelious...

Öncelikle (mümkünse) Forum Kuralları'nı okuyunuz. Çünkü 1. konunuz ve 1. mesajınız olmasına rağmen 2-3 tane forum kuralını birden ihlal etmişsiniz.

2. olarak da; (mümkünse) örneğinizi 2003 formatına çevirip ekleyin. Sorunuzun cevabı aslında çok basit ancak 2007 olduğu için bakamıyorum.

Lütfen uyarılarımı dikkate alın. Siz bize yardımcı olun ki biz de sizlere yardımcı olabilelim...

Kolay gelsin...
öneriniz için teşekkürler bundan sonra daha dikkatli olurum
Sayın rebelious, LÜTFEN Forum Kurallarını okuyunuz...
1- Veritabanındaki tüm nesnelerin tasarımı çok ama çok kötü. Bununla ilgili lütfen Yapılmaması Gereken Ölümcel Hatalar konusunu inceleyin. Tasarımınızın bu haliyle ilerde çok büyük sıkıntılar yaşarsınız.

2- Tablonuzda 3 tane tarih alanı vardı: IlkTarih, SonTarih ve Tarih...
Ben sorguda Ölçüt bölümüne iki tarih arasını istediğiniz için Tarih alanını kullandım. Tarih alanı için Formda girmiş olduğunuz iki tarih arasındaki kayıtları listeleyecek şekilde hazırladım. Siz bunu kendinize uyarlarsınız.
Yaptığım sorguyu denetim kaynağı olarak kullanan rapor da açtırabilirsiniz form da... O sorguyu kullanarak otomatik olarak rapor da yapabilirsiniz form da... Sonuçta tarih formunda girdiğiniz tarihe göre açılacak yeni yaptığınız nesne...

Kolay gelsin...
(14/04/2009, 09:38)rebelious yazdı: [ -> ]öneriniz için teşekkürler bundan sonra daha dikkatli olurum

Sayın rebelios,

Ekteki örneği kendi çalışmanıza uyarlarsanız sanırım tam istediğiniz cevap olacaktır. Seruz ve Mehmet demirala ait örnektir. Teşekkürler onlara.
Ben mesajı yazmışım, örneği eklemeyi unutmuşum... Img-grin

Önceki mesajıma ekledim örneği.
Sayfalar: 1 2