AccessTr.neT

Tam Versiyon: açılır kutuda günceleme sonrası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
mrb. konu ile ilgili daha önce sorum oldu ve tdsharun hocam'ın yardımı ile sorunum hallolmuştu. tekrar yeniden tablo ve form oluşturduktan sonra defalarca denememe ragmen başaramadımImg-cray nerde yablış yapıyorum bulamadım. hocam yardımcı olursanız sevinirim.
Örneği .db olarak ekleyebilirmisin. Ayrıca sorun ne idi.
Ozan sanırım .mdb demek istedi. m harfine basmayı unutmuş. Bu sitede çoğu kişi Access2003 kullandığı için 2003 formatında ve mdb olarak kaydederseniz daha iyi olacaktır.
hocam, 2007 Access kurulu bilgisayarımda. db olarak nasıl ekleniyor bilmiyorum. sorunum; daha önceden stok kartına girmiş olduğum bilgileri, formda giriş yaparken urunadi nı açılan kutuda seçtiğimde o urunle ilgili stok kartında bulunan urunno mensei ve diger bilgilerin formda bulunan alanlara otomatik olarak gelmesini istiyorum. ilginize şimdiden tşk ederim.
Bununla ilgili kod bankamızda Column komutunu aratın. Ayrıca formda bununla ilgili pek çok örnek var. Dlookup biraz zor gelebilir size. Column komutuyla daha kolay yaparsınız. Kod Bankasına bu akşam ekledim. Kullanımı

Kod:
Açılan_kutu_adi.column(1)

şeklindedir. Yine kodbankasında Dlookup olarak aratırsanız onunla ilgili de ayrıntılı bilgi mevcuttur. (Bu akşam ekledim)

Örneğinizi de Access2007 de veritabanı araçlarında veritabanı dönüştürme kısmından 2003'e çevirebilirsiniz.
mehmet hocam, m harfine basmayı unutmadım, klavye aldığı son darbelerden dolayı m ve y harflerini bastığımda biraz sert basmamı söylüyor,
Sayfalar: 1 2 3