AccessTr.neT

Tam Versiyon: metin kutusu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Metin kutusu Tıklatıldığında görev formu geliyor ve onay kutusu ile değer seçilerek yazdırılıyor. Görev Formu işçi metin kutusunun altında açılabilirmi yani metin kutusuna tutturulmuş gibi olacak. örnek olarak Power Point sunusu olarak attım yardımlarınız için teşekkür ederim.
Metin Kutusu Power Point sunusu.rar
Sanırım istediğiniz ekteki gibi...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...
hocam olmadı ben altta belirtiğim nedenlerden dolayı olmuyor ve "Move yönetiminin geçersiz kullanımı" hatası veriyor. birde sizin örneğinizi programıma dahil ettim yinede olmadı. çünkü Access gizlemeyi iptal ettiğinzde çalışıyor aktive edildiğinde çalışmıyor. cevabınızı bekliyorum.
sayın power çok güzel oldu ama benim programımda güvenli giriş için kullanıcı izin ve giniş sifresi bulunmakta formu kullandığımda ekrana gelmesi gerekirken arkasında kalıyor ve formu görmüyorum, yani metin kutusunun altına açılmıyor. programımı şift ile açıp formlarla çalıştığımda oluyor ama yukarıdaki bahsettiğim nedenlerden olmuyor. Mova yönetiminin geçersiz kullanımı hatası veriyor acele cevabınızı bekliyorum.
POWER hocam kusura bakmazsa
Benim aklıma böyle bir şey geldi isterseniz birde bunu deneyin.

MetinKutusunaBağlıAçılanForm.rar
olmuyor çünkü metin kutusu ile alt formu birleştirdiğim yerin hemen altında alt form var bu durum birden fazla metin kutusuna ekliyorum. bu sefer alt form yukarı çıkmıyor
Sayfalar: 1 2