AccessTr.neT

Tam Versiyon: Access dosyası açılışta kullanmak için gerekli izinleriniz yok. Hatası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Access 2000 ile hazırlanmış olan bir maaş hesaplama dosyamız vardı. PC değiştirip office 2007 yükledim. Açılışta veritabanı açılıyordu fakat etkinleştirme uyarıları veriyordu bende bundan kurtulmak isterken Kullanıcılar ve İzinler butonuna bastım ne yaptığımı hatırlamıyorum kapattım. Şuan dosya açılışta hata verip açmıyor.

Açılış hatası : C:\Ücret\XHalkEğt.mdb nesnesini kullanmak için gerekli izinleriniz yok. Sistem yöneticinizin veya bu nesneyi oluşturan kişinin, sizin için gerekli izinleri vermesini sağlayın.

Sistem: Windows 7 64 bit
Ofis : office 2007 enterprise

Data Recovery programları denedim demo oldukları için çoğu tabloyı alamadım. Bazılarıoda formlarıda vermedi. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

[Resim: 9022Ekran_Alintisi.PNG]
"C:\Ücret" klasörünün okuma-yazma izinleri açık mı acaba ?
Klasöre değil ama veritabanına hertürlü kullanıcı için bütün yetkileri verdim. dosyayı aldım xp - 2003 yüklü başka bir bilgisayarda açmayı denedim aynı hatayı alıyorum.
Örneği ekleyiniz...
Yüklediğiniz dosyanızdaki verileri başka bir Access dosyasına alarak ekledim. Fakat şunu belirteyim ki sanırım siz accessin kullanıcı izinlerini düzenlemeden bunu da çalıştıramayacaksınız. Çünkü yüklediğiniz dosya bende zaten sorunsuz olarak açılıyordu. Eklediğim dosyada hem Access 2000 hem de 2010 biçimleri var. Hangisini isterseniz onu kullanın.

ücret.rar
Sayfalar: 1 2