AccessTr.neT

Tam Versiyon: Kütüphane Programı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Ekte gönderdiğim programı accese çevirebilir misiniz?
Ek Dosyalar
 kml_kutuphane_194.rar(820.22 KB)
Sn. teknadir
Ekte gönderdiğiniz programı kurup bakamadım. Access'e çevirmekteki gayeniz nedir bilmiyorum ama eğer bir kütüphane programı arıyorsanız forumun arama bölümünü ziyaret etmeniz yeterlidir.

Örneğinizin çok beğendiğiniz özellikleri varsa onların forumda bulacağınız çalışmalara uyarlamak için sorular sorabilirsiniz. Bu vesileyle forumu takip eden tüm arkadaşların bilgilenmesini ve ufkunun açılmasını sağlamış olursunuz.
Gönderdiğim program kurulum gerektirmiyor. Bakarsanız gayet sade ve kullanışlı program olduğunu göreceksiniz. Bu programı accesse çevirmek istiyorum çünkü programa binlerce kitap kaydettikten sonra veritabanı bozuldu. Ayrıca accesse çevirebilirsek elimdeki Excel listesinden Access veritabanına veri aktarabilirim diye düşünüyorum. Gerek bu sitede gerekse diğer sitelerde kütüphane programı var ancak kullanımı biraz karışık gibi geldi. Ekte gönderdiğim programı accese çevirmek için nereden başlamalıyım. Yardımcı olusanız ortaya güzel bir çalışma çıkacaktır.
Önce Site Kuralları nı okuyun. Ondan sonrası kolay zaten.
Merhaba;

Güzelbir program olacağına şüphemiz yok. Fakat bahsettiğiniz şey okadar basit bir iş değil ek'li programın görüntülerinden başka hiçbir şeyinden yararlanamazsınız.

Ek'te yer alan program Delphi Database(Veritabanı) ile yazılmış bir paket programdır.

Siz ilk olarak veri tabanlarını oluşturmaktan başlayabilirsiniz.

Veri tabanı oluşturuken Yapılmaması Gereken Ölümcül Hatalar [Tıklayın] ve okuyunuz.

Sonra Kullanıcı işlemlerini, sonrada formları oluşturum sorgular ile bağlantıları yapmalısınız.

Kolay gelsin.
Tabloları oluşturabilirim. Ondan sonraki kısımda ise tıkanıp kalıyorum. Ben tabloları oluşturayım. form, sorgu, rapor konusunda yardımlarınızı bekleyeyim. Bu şekilde yardımcı olur musunuz?
Sayfalar: 1 2