AccessTr.neT

Tam Versiyon: Devir sorgusu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhabalar. Ekteki amatör çalışmamda takıldığım bir yer hakkında yardım istiyorum.. FrmAna formundaki tarihi baz alan bir form hazırlamak istiyorum.
Ancak devirleri alan bir sorgu yapmayı bile beceremedim.şöyleki; tablsatış tablosundaki kiloları toplasın ve tblpaketlenen tablosundaki kiloların toplamından çıkarıp devir rakamını bulsun. (tarih aralığı : 01.01.1900 ve anaform metin19 daki tarih). ilgilenenlere tşkrler.

Edit: Sorguyu (srggünlük) düzenledim ancak şöyle bir sorunum var. bütün iplik numaralarını (tbliplik tablosundaki) listelemiyor.
Siz, karşılarında veri de olmasa yine de iplik adlarının görülmesini mi istiyorsunuz? Bu durumda mesela 30/1 TRK üretimi yoksa karşısında sıfır mı yazsın diyorsunuz? Bu durumda NZ fonksiyonunu kullanmalısınız.
veri olsun olmasın bütün iplik adlarının görünmesini istiyorum
O zaman karşılarında sıfır mı yazacak? Mesela "iplikformu"nda tarih girdik, üretim bölümünde o tarihte o iplik üretimi yok, doğal olarak karşısında tarih de olamayacak, iplik kg. da... Nasıl olacak o zaman? Tarih yine gelecek, kg da sıfır mı olacak? Tabi aynı şekilde "paketlenen" ve "Satışlar" alt formları da bu durumda. ??
tüm iplik numaralarını listelesin üretim, paketlenen ve satış sütununda veri yoksa sıfır yazabilir. tşkler.
Ben "üretim" altformunu dediğiniz gibi yaptım. Gerisini de aynı örnekteki gibi siz yaparsınız. Kolay gelsin.
Sayfalar: 1 2