AccessTr.neT

Tam Versiyon: CTRL + A ve CTRL + F
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba

1- Örneğin 50. kayıttayım ve Metin kutusunda CTRL + A yaptığımda (Metin kutusunda olanları klavye ile seçmek istiyorum) 1. kayda gidiyorum yani metin kutusunda ctrl + a fonksiyonu çalışmıyor. Mecburen mouse ile metin kutusunu blokluyorum

2- Metin kutusunda mouse scroll ile aşağı yukarı hareket etmek istiyorum. Malesef o da olmuyor. Form Sayfası aşağı yukarı gidiyor.

3- Form sayfasına bir buton ekledim ve Kayıt Bul özelliği oluşturdum. (Kendi sihirbazında) Formda bu butona bastığım zaman CTRL + F görevi görüyor. Yalnız BÜYÜK KÜÇÜK harf duyarlılığı var. Ben bu duyarlılığın olmasını istemiyorum. Yani metin kutusunda Access kelimesi geçiyorsa, bu butona basım Access yazarsam malesef sonuç bulunamadı diyor. İlla büyük harfler ile Access yazmamı istiyor.

Bu sorunları nasıl çözeceğim hakkında yardımlarınızı bekliyorum ...
Örnek eklerseniz daha çabuk yanıt alırsınız. Scroll için sitemiz içerisinde örnekler mevcut arama yaparak ulaşabilirsiniz. Formda arama yaparken ise büyük ve küçük harf duyarlılığına tıklamayın sadece eşleştir bölümünden alanın bir bölümünü seçin arama sonucunu büyük ya da küçük bulacaktır.
Ayrıca aynı soruyu iki farklı konu gibi neden açtınız anlayamadım ve konulardan birini sildim.
Lütfen Örneğinizi Ekleyiniz.