AccessTr.neT

Tam Versiyon: Hesaplamaları Yenileme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar, Bildiğimiz kasa defterini bilgisayar üzerinde yapmaya çalışıyorum. Takıldığım yer şurası Formun alt kısmında tıpkı kasa defterindeki alanlar var. Bunların hepsi formül içeriyor Bugünkü Mevcut: Formun üstündeki tarihte kasa giriş toplamlarını Dünkü Mevcut : Yukardaki tarihe kadar olan toplamları Dsum fonksiyonuyla hesaplıyor. Yukardaki tarihi değiştirdiğimde alttaki alanlarında değişmesi lazım. Yani hesaplamaların yenilenmesi lazım. Bir türlü yapamadım. Reguery denedim gene olmadı. Ustalardan yardım bekliyorum.
İncelermisiniz...
Private Sub Form_Current()
Me.TTahsilat = Dsum ("Tahsilat", "Kasa", "[Tarih] = [GTarih] ")
End Sub
şeklinde mein kutusu içinde degilde,geçerli olduguna (ben bir tanesini yaptım) olayına yukarıdaki gibi yazarsanaız daha hızlı bilgi alırsınız..
Sn POWER (UFUK Hocam) elinize sağlık güzel olmuş . Ben hep formu yenilemeyi düşünüyordum alanları yenilemek aklıma gelmemişti.

Sn Celoyce sizin yaptığınız örneğide inceledim. Ama maalesef bende çalışmadı. Hatta kendimde aynı yöntemi denemeye çalışmıştım nedense olmamıştı. Sanırım tetikleme yöntemi yetersiz kalıyor. UFUK beyin yaptığı örnek çalışıyor. Sizede zaman ayırıp emek verdiğiniz için çok teşekkür ederim....
Emek ve katkılarınız için teşekkürler.

Acaba, sayın CELOYCE'nin önerdiği yöntemin çalışan hali eklenebilir mi?
bunu incele
Sayfalar: 1 2