AccessTr.neT

Tam Versiyon: Formdaki tüm kayıtların bir butonla güncellenmesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar, bir konuda yardımınızı rica edeceğim.

Örnekteki formda, açılan kutu yardımı ile buraya atadığım tüm veriler ("Poz Ekle" tablosundan) ilgili alanlara gidiyor. Göreceğiniz gibi her ürünün bir fiyatı var ("Resmi Fiyat" olarak adlandırdım)

Yapmak istediğim ise, forma ekleyeceğim bir buton vasıtası ile "Resmi Fiyat" alanına "Poz Ekle" tablosunda bulunan "2010" isimli alandaki fiyatları getirmek (tüm kayıtlar için).

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...
İncelermisiniz...
Sn.Power ilginiz için çok teşekkür ederim. Sizin çalışmanızın bir benzerini Açılan Kutu'ya değerleri atamak suretiyle yapmıştım ama kullanımda pek pratik olmadığı için vazgeçtim.

Çünkü, yıl sayısı arttıkça formda sürekli değişiklik yapmam gerekecek. Onun yerine, forma ekleyeceğim bir buton vasıtası ile "Resmi Fiyat" alanına "Poz Ekle" tablosunda bulunan "2010" isimli alandaki fiyatları getirmek benim için çok daha uygun olacak.

Selamlar...
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
Sn emariachi,

Sanırım ben sizin sorununuzu anlayamadım...Ulaşabildiğiniz bir bilgiyi neden tabloya eklemek istiyorsunuz biraz detaylandırabilirmisiniz...
Sn.Power, biraz daha detaylandırabilmek için formuma "Net_Fiyat" alanını ekledim. Bu alanın değeri; Resmi_Fiyat/1,25 olup gerekli kodu "Poz Ekle" açılır kutusuna yazdım.

Günümüz "Net Fiyat" larına buradan ulaşabiliyorum. Ama mesela bana 2010 yılı Net Fiyat'ları lazım. Bunun içinde "Resmi Fiyat" alanına, "2010" yılının fiyatlarını getirebilmeliyim ki (yapılacak bir buton ile), "Net Fiyat" alanımda 2010 ylı net fiyatları hesaplansın. Çünkü bu fiyatları raporlarda kullanacağım.

Belki yanlış bir mantık kuruyorum, bu yüzden her türlü yönteme açığım.
Sayfalar: 1 2