zamana bağlı olarak rapor sayfasını değiştirme
Tarih
24/01/2013 16:57
Konu Sahibi
QATLET
Yorumlar
7
Okunma
1730
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



QATLET
sevelim & sevilelim
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z....
113
02/02/2012
20
Eskişehir
Ofis 2013 64 Bit
Bugün,09:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhabalar;

İlişikte gönderdiğim uygulamadaki rapor bir örnektir.
Rapor verileri birçok bağlı dosyadan süzerek almaktadır.

Söz konusu rapor 1 veya 1 den fazla sayfadan ( 2-3-4....) oluşabiliyor. Ve bu rapor iş yerimdeki 105 ' bir LCD ekrandan yayınlanacak.

Yapamadıklarım ;

1- Rapor açıldığında sayfa ilerletme butonları görünmesin.
2- Eğer rapor tek bir sayfadan oluşuyorsa 1 dakikalık beklemeden sonra kapansın. ( başka bir ekrana gönderilecek)
3- Eğer rapor birden fazla sayfadan oluşuyorsa her bir sayfa için 1 dakika beklemeden sonra bir sonraki sayfaya geçsin ve son sayfada 1 dakika gösterildikten sonra kapansın ( başka bir ekrana gönderilecek)

Biliyorum bu iş epey zor ama yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   Access.rar (Dosya Boyutu: 197,23 KB / İndirme Sayısı: 15)
Cevapla

QATLET
sevelim & sevilelim
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z....
113
02/02/2012
20
Eskişehir
Ofis 2013 64 Bit
Bugün,09:13
Çözüldü 
Sanırım tüm zamanların en zor sorusu oldu.
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
17/01/2017,22:09
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Bir form yapın buton ekleyin. TIMER ile raporu sayfa sayfa gösterebilirsiniz. son sayfaya kadar izlersiniz.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
Private Sub RaporAc_Click()
 DoCmd.OpenReport "RAPOR", acPreview
 Me.TimerInterval = 3000
End Sub

Private Sub Form_Timer()
 SendKeys "{PgDn}", True
End Sub


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
17/01/2017,22:09
Çözüldü 
Form1 Formunu açıp testinizi yapın istediğiniz gibi oldu sanırım.
istediğiniz sürede izleme süresi ve rapor bitiminde kapatma süresi.


Ek Dosyalar
.rar   PyramiD_Access.rar (Dosya Boyutu: 21,29 KB / İndirme Sayısı: 20)
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

QATLET
sevelim & sevilelim
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z....
113
02/02/2012
20
Eskişehir
Ofis 2013 64 Bit
Bugün,09:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Formda istenileni timer ile yapmakta bir sıkıntı yok .
Ancak aynı olayı raporda nasıl gerçekleştirebiliriz.

İnanın çok kafa patlattım ve çok zaman harcadım internette de epey gezdim sonuç ise sıfıra sıfır elde var sıfır.
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
17/01/2017,22:09
Çözüldü 
örneği inceledinizmi istediğiniz gibi çalışıyor zaten. formu hide yaparsanız görünmez.
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda boş ve veri olan alanları sayı olarak görme murat dikme 3 63 Dün, 13:46 murat dikme
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 79 06/01/2017, 22:41 nightashes
  Formda 1 Metin Kutusuna birden fazla Metin Kutusu içeriğini koşula bağlı gösterme hbal09 5 218 06/01/2017, 16:22 atoz112
  Rapor Yazdırma Sorunu m_demir 2 88 02/01/2017, 20:08 m_demir
  rapor cıktı tarihini rapor ismi olarak yazıcıya gonderme malidolu 7 275 01/01/2017, 14:07 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya