Ytl ve Ykr Ayırmak
Tarih
26/12/2008 21:20
Konu Sahibi
furens
Yorumlar
25
Okunma
4984
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



furens
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... Ö....
73
8
22/11/2008
5
Isparta
Ofis 2007
20/06/2016,16:40
Çözüldü 
Arkadaşlar Tarih ayırma işlemini sitede buldum ama ekte verdiğim örnekte belirtilen Rakamın YTL' sini ayrı yere YKR' sini ayrı yere yazdırma modülü varmı yardımlarınız lütfen.Şimdiden tşk.


Ek Dosyalar
.mdb   Ödemeler.mdb (Dosya Boyutu: 268 KB / İndirme Sayısı: 18)
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.987
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,02:15
Çözüldü 
Sayın mehmetdemiral ın Fatura2007 dosyasından almış olduğum modüldür.


Ek Dosyalar
.rar   Module2.rar (Dosya Boyutu: 751 Bayt / İndirme Sayısı: 38)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


adnan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
112
30/10/2008
0
Ankara
01/04/2011,21:55
Çözüldü 
Merhaba;

Sn. alpeki99 dosya 2007 biçimi olduğu için açamadım.

Bende sorguyla yaptım. sn.furens in belki işine yarar.

Not: dosya 2003

Selamlar.
Dosya unutmuşum


Ek Dosyalar
.rar   Ödemeler.rar (Dosya Boyutu: 16,21 KB / İndirme Sayısı: 37)
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.987
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,02:15
Çözüldü 
Bunu Access ile açmayacaksınız zaten. Vba yani Kod Penceresine Alt+F11 tuşu ile geçiş yaptıktan sonra projeye Import edeceksiniz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


furens
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... Ö....
73
8
22/11/2008
5
Isparta
Ofis 2007
20/06/2016,16:40
Çözüldü 
adnan bey tşk ler olmuş ama ben bu ayırma işini birden çok yerde yapacağım için sizin örneğiniz işime yaramayabilir?
alpeki99 'un modülü olabilir ama açılmıyor.Göndermiş olduğum örneğin içine modülü koyabilirmisiniz.Çünkü uygulamayı açtım modülü fare ile koymaya çalıştım olmadı en azından deneyeyim
Cevapla


adnan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
112
30/10/2008
0
Ankara
01/04/2011,21:55
Çözüldü 
Teşekkürederim Sn.alpeki99

Selamlar.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Tek form üzerinde çalışan formları ayırmak. fascioğlu 4 591 14/10/2015, 16:27 fascioğlu
Çözüldü dosya adını dosya adresinden ayırmak accessman 2 1.098 09/04/2012, 15:48 accessman
Çözüldü webden aktarılan plakanın harf gurubunu ayırmak iscinar 7 1.834 13/01/2012, 00:39 iscinar
Çözüldü metin ayırmak accessman 27 4.501 04/03/2011, 12:05 accessman


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya