yıla göre otomatik sayı vermek
Tarih
02/01/2011 00:53
Konu Sahibi
umuttk
Yorumlar
6
Okunma
2204
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



umuttk
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
U.... M....
54
11/04/2009
0
İzmir
Ofis 2010
04/07/2016,03:46
Çözüldü 
HERKESİN YENİ YILINI KUTLARIM

Merhaba arkadaşlar bugüne kadar tüm sorunlarım konusunda bana yardımcı olmuştunuz.
Yine yardımcı olabileceğiniz düşüncesi ile bir sorunumu siz aktarmak istiyorum.

Her yıl başında bana 1 den başlayarak otomatik sayı üretecek bir otoamitk sayı alanına ihitiyacım var

örnek : ekteki sayı alanı

2010 yılında 1 den başlayarak her kayıtta artarak yıl sonuna kadar devam edecek 2010-0001 , 2010-0002 .........

Yıl 2011 olduğunda da yine 2011-0001 den başlanması istenilmektedir.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygılarımla....


Ek Dosyalar
.rar   otomatiksayı.rar (Dosya Boyutu: 11,11 KB / İndirme Sayısı: 24)
umuttk, 11-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.993
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,22:59
Çözüldü 
2010-0001 kırmızı renkli alan 4 rakamlımı olacak?
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


umuttk
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
U.... M....
54
11/04/2009
0
İzmir
Ofis 2010
04/07/2016,03:46
Çözüldü 
önemli değil olmasada olur
umuttk, 11-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.993
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,22:59
Çözüldü 
Nasıl yani olmasada olur? Kırmızı alanın olmasada olur mu? Anlayamadım.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


umuttk
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
U.... M....
54
11/04/2009
0
İzmir
Ofis 2010
04/07/2016,03:46
Çözüldü 
hayır otomatik sayı değeri neysa o olabilir.
1 ise 2010-1
2 ise 2010-2 gibi
umuttk, 11-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.993
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,22:59
Çözüldü 
Bu işinizi görecektir diye düşünüyorum. Önce mevcut tablodaki tüm kayıtlar ile test edin. Daha sonra tüm kayıtları silip denemeler yapın.


Ek Dosyalar
.rar   Yıllara_Göre_Otomatik_Sayı.rar (Dosya Boyutu: 18,89 KB / İndirme Sayısı: 90)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 18 3.713 07/12/2016, 12:31 donepezil
  karma kutuya göre toplama çıkarma maras321 5 192 06/12/2016, 03:07 maras321
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 287 03/12/2016, 00:13 m_demir
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 339 30/11/2016, 12:01 donepezil
  açılır kutu secime göre yazı rengi ve sorgudan çağrılan ilişikli nesne (bit resmi) maras321 3 93 29/11/2016, 21:39 maras321


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya