yazıcıdan çıktı alma
Tarih
05/02/2014 15:46
Konu Sahibi
devely
Yorumlar
4
Okunma
1740
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



devely
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
24
27/09/2011
0
Kayseri
Ofis 2010
06/01/2017,13:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
merhaba arkadaşlar benim sorunum listbox daki yazıları yazıcıdan çıktı olarak almak istiyorum yalnız sayfa boş çıkıyo şu formülü kullandım

Private Sub CommandButton2_Click()
Cevap = MsgBox(" Maaş Dökümü Yazdırılsın mı?", vbYesNo)
If Cevap = 6 Then
Worksheets("Sayfa3").PrintOut Copies:=1
Else
End If
End Sub

sayfa3 deki c10 ile f28 aralığını yazdırmam gerekiyo yardımlarınızı bekliyorum
Cevapla

atoz112
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
4.755
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
Dün,16:00
Çözüldü 
merhaba,

örneğinizi eklemek ister misiniz.
hazır örnek üzerinde ilgilenmek zaman kazandırıcı olabilir.

iyi çalışmalar.
saygılar.
Cevapla

atoz112
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
4.755
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
Dün,16:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
merhaba,

ek'te örnek bir çalışma hazırladım.baskı sonucu olarak bir sorun çıkmamaktadır.
aslında,en iyi sonuç örneğinizin olduğu uygulama üzerinde incelemektir fakat geçici olarak bir örnek olması için bunu hazırladım.inceleyebilirsiniz.

iyi çalışmalar.
saygılar.


Ek Dosyalar
.rar   ListBoxPRiNTalma.rar (Dosya Boyutu: 9,65 KB / İndirme Sayısı: 20)
Cevapla

atoz112
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
4.755
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
Dün,16:00
Çözüldü 
merhaba,

bir diğer ek bilgi olarak da isterseniz aşağıdaki gibi bir kısa kod ile de işlemi uygulayabilirsiniz.


Sub sayfayaz()
Sheets("Sayfa3").PageSetup.PrintArea = "C10:F28"
Sheets("Sayfa3").PrintOut Copies:=1
End Sub


iyi çalışmalar.
saygılar.
Cevapla

huseyincoban
Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
0
18/08/2010
0
Denizli
Ofis 2007
24/12/2016,22:44
Çözüldü 
Sponsor Reklam
. . .

Visual Basic Code
Private Sub CommandButton2_Click()
    Cevap = MsgBox(" Maaş Dökümü Yazdırılsın mı?", vbYesNo)
    If Cevap = vbNo Then Exit Sub
    Sheets("Sayfa3").Range("C10:F28").PrintOut
End Sub


. . .

Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formülle köprü oluştırma ve sayfadaki veriyi alma aek1989 3 431 10/07/2016, 14:59 atoz112
Çözüldü Merkez Bankasından Döviz Kuru Alma Conqueror20 6 2.571 09/05/2015, 11:21 atoz112
Çözüldü textboxlara farklı tablolardan veri alma (acsess veritabanlı) abdullahss 3 1.589 11/03/2014, 10:54 ogulcan92
Çözüldü Başka tablodan etopla ile veri alma yenginoglu 2 1.116 25/12/2013, 14:12 yenginoglu
Çözüldü excel ile access'den iki tarih arası veri alma aguney16 1 1.995 06/12/2012, 20:11 ogulcan92


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya