Webden Veri Aktarımı
Tarih
19/02/2011 17:04
Konu Sahibi
durkheim
Yorumlar
4
Okunma
1235
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



durkheim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Sayın arkadaşlar
Web sayfasından veri alma konusunda 10 gündür takıldım kaldım. Bu konu daha öncede çok defa işlenmişti, gereksiz yere kalabalık yapmak istemezdim ama ıtem, rows ve cell değerlerini 100 e kadar kombinasyonlarla denedim fakat başaramadım.Daha önce veri alabiliyorken ekteki kaynak kodunu verdiğim sayfadan bir türlü veri alamıyorum. Veri almak istediğim sayfanın resmini de ekledim. Sisteme şifre ve kullanıcı adı ile girilebildiğinden veri almak istediğim sayfa yerine kullanıcı giriş ekranı gelmektedir. Teşekkür ederim.


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   

.txt   kisiBilgileriGuncelle[1].txt (Dosya Boyutu: 15,31 KB / İndirme Sayısı: 31)
.rar   webdenverialma-durkheim.rar (Dosya Boyutu: 37,11 KB / İndirme Sayısı: 32)
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.023
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,06:11
Çözüldü 
item ve rows için şu anda birşey diyemeyeceğim ama,

formdaki webbrowserin ismi tarayıcı, koddakinin ismi tarayıcı8
Cevapla


durkheim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
(19/02/2011, 17:14)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: item ve rows için şu anda birşey diyemeyeceğim ama,

formdaki webbrowserin ismi tarayıcı, koddakinin ismi tarayıcı8
rnek

Ozur Sayın hocam bu hata için özür dilerim. Bu formu örnek olarak eklemiştim. Gözümden kaçmış. Gerekli düzeltmeleri yaptım...
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.023
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,06:11
Çözüldü 

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Private Sub tarayici8_ProgressChange(ByVal Progress As Long, ByVal ProgressMax As Long)
On Error Resume Next
TCKimlikNo = tarayici8.Document.getElementById("kimlikNo").Value
Soyadı = tarayici8.Document.getElementById("soyad").Value
Adı = tarayici8.Document.getElementById("ad").Value
Cinsiyeti = tarayici8.Document.getElementById("cinsiyeti").Value
BabaAdı = tarayici8.Document.getElementById("babaAdi").Value
DoğumYeri = tarayici8.Document.getElementById("dogumYeri").Value
DoğumTarihi = tarayici8.Document.getElementById("dogumTarihi").Value
Adres = tarayici8.Document.getElementById("adres").Value
End Sub

Cevapla


durkheim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Sayın sledgeab, çok teşekkür ederim. Sorun sayenizde çözülmüştür...+rep
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Excelden Veri Aktarımı Hatası Xleash 6 133 25/11/2016, 10:52 Xleash
Çözüldü vb kodlarıyla tablolar arası veri aktarımı mehmetb84 6 587 23/12/2015, 22:12 mehmetb84
Çözüldü Farklı Alanlara Sahip Tablolardan veri Aktarımı moskovic 2 788 23/12/2015, 01:10 ozanakkaya
Çözüldü Webden veri alma idrisy 8 1.369 25/08/2015, 14:05 idrisy
Çözüldü Form ve Alt Formlar Arası Veri Aktarımı Akifff 6 810 09/07/2015, 12:53 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya