web veri alama
Tarih
02/01/2013 16:26
Konu Sahibi
eagle28
Yorumlar
10
Okunma
1853
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 4/5 - 1 oy



eagle28
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T.... E....
47
10/01/2011
Bolu
-
14/01/2016,21:50
Çözüldü 
slm arkadaşlar
web sitesine baglanıp
kulanıcı adı paralo bölümüne
listeden secilen bilgileri otomatik giren ve
web sayfasının acılmasını saglayan formu
küçük bir örnekle acıklayabilirmisiniz
(bircok siteden bir çok öernegi inceledim
fakat çok karışık geldi)
lütfen yardım arkadaşlar
budamı gol değil Img-cray
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.029
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:54
Çözüldü 
Bahsi geçen web sayfasının kaynak kodunu gönderiniz. Küçük örnek yapılabilir fakat kod farklılıklarından dolayı yapılan istediğinizi karşılamayabilir. Boşuna uğraşmayalım.
Cevapla


eagle28
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T.... E....
47
10/01/2011
Bolu
-
14/01/2016,21:50
Çözüldü 
Syn ozan Bey


<input type="text" class="typeText" id="login-username" name="login-username" tabindex="1">

<input type="password" class="typeText" id="login-pass" name="login-pass" tabindex="2">

<input type="text" class="typeText" id="captcha-pass" name="captcha-pass" tabindex="3">
Cevapla


eagle28
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T.... E....
47
10/01/2011
Bolu
-
14/01/2016,21:50
Çözüldü 
kodlar işinizi görürmü

(Bugünde Mesai bitti
Sonuca ulaşamadan )
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.029
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:54
Çözüldü 
Formda iki buton var, kullanıcı adı ve şifreyi metin kutularına yazdıktan sonra soldaki butonu tıklarsan webbrowser üzerinde sayfaya giriş yapar,

sağdaki butonu tıklarsan tarayıcıyı açıp giriş yapar.


Ek Dosyalar
.rar   webgiris.rar (Dosya Boyutu: 16,41 KB / İndirme Sayısı: 29)
Cevapla


eagle28
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T.... E....
47
10/01/2011
Bolu
-
14/01/2016,21:50
Çözüldü 
slm ozan bey
öncelikle çok teşekkür ederim

herşey tamam
ayarladım kendi siteme göre ama buton olayında takıldım

codu bu

<input type="submit" class="btn btn1" value="Giriş" style="margin-left:260px;" tabindex="4">
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  bir comboboxtan veri seçince diğer comboboxlara veri getirmek alican60 4 2.132 14/10/2014, 08:59 drummers
Çözüldü Excelden Tabloya veri almak, Tablodan excele veri göndermek. mesutyagmur 13 4.044 26/10/2013, 09:07 alpeki99
Çözüldü bir veri tabanındaki tabloları diğer veri tabanına almak oguzgon 2 1.444 10/07/2012, 18:35 ozanakkaya
Çözüldü Veri Sayfasında Birden Çok Veri Seçimi Lidervet 2 1.297 28/02/2012, 17:00 Lidervet
Çözüldü Veri Listesinden Veri Seçme Hatası HAKKI34 3 1.304 15/09/2011, 16:26 HAKKI34


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya