Web'ten resim alma
Tarih
31/03/2010 17:41
Konu Sahibi
Hayri16
Yorumlar
6
Okunma
1598
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Değerli Arkadaşlar;
Web sitesinde resim doğrulama işleminde çıkan resmi, formumdaki resim kutusuna aktarmak istiyorum. Sitedeki örnekleri inceledim bir şeyler yapmaya çalıştım fakat sonuca ulaşamadım. Ekte çalışmamı gönderiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   resimalma.rar (Dosya Boyutu: 15,1 KB / İndirme Sayısı: 16)
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.182
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:27
Çözüldü 
sn Hayri16, resimdeki rakamları metin kutusuna, ilişkili veya ilişkisiz nesne çerçevesine ve Resim kutusuna aktarmak için zamanında çok uğraştım. İncelemediğim yerli veya yabancı site kalmadı.
konu ile ilgili yapılabilecek ve en uygun işlev, resmi 2. webbrowser'a aktarıp 1.webbrowsera bu resimdeki değerleri metin kutusuyla yollamak.

zaten bu resmin amacı, karakterlerin metin kutusuna aktarılmasını engellemek.

Dilerseniz resmi 2. webbrowsera yansıtabilirim.
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın sledgeab;
İlginiz için teşekkür ederim. Ben de 1 haftadır uğraşıyorum bir türlü yapamadım. Sizin dediğiniz sistemde de yaptım fakat webbrowser1 de üretilen sayı ile webbrowser2 de üretilen sayı farklı oluyor. O nedenle yürütemedim (tabi benim bilgilerim dahilinde). Fakat siz de denemek isterseniz kesinlikle "Hayır" demem. ;)
Saygılarımla...
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.182
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:27
Çözüldü 
ekteki örnekte webbrowser1deki resmi webbrowser2ye aktarıyor.


Ek Dosyalar
.rar   resimalma.rar (Dosya Boyutu: 25,81 KB / İndirme Sayısı: 39)
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın sledgeab;
Çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık olmuş. Ben buna benzer bir şekilkde sizin örneklerinizden yararlanarak yapmıştım. Fakat webbrowser1'i refresh ettiğimde webbrowser2 değişmiyordu. Ama şu an sizin yaptığınızda o da webbrowser1 e bağlı olarak aynı değeri alıyor. İyiki bu site var ve iyi ki sizler varsınız. Saygılarımla...
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.182
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:27
Çözüldü 
Konu, Access Cevaplanmış Soruları  bölümüne taşınmıştır.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 148 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Tarihe göre rapor alma ve seçilen tarihi raporda gösterme ertans 6 241 30/12/2016, 16:45 ertans
  webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 362 10/12/2016, 00:08 mbo69221088
  Webden veri alma stringeer 11 320 08/12/2016, 09:26 stringeer
  Dosya konumunu alma tufanbal 7 227 02/12/2016, 10:48 tufanbal


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya