Web'te buton olmayan labeli tıklayarak sayfa açma
Tarih
10/03/2010 17:24
Konu Sahibi
Hayri16
Yorumlar
3
Okunma
1343
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Değerli arkadaşlar;
Aşağıda ilgili bölümünün kaynak kodunu verdiğim labela kendi formum içinden tıklatılmasını sağlamak istiyorum. Normal buton olsa click olayıyla yapabiliyorum ama bu şekilde yapamadım. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim. Saygılarımla.

Kod:
<tr>
						<td colspan="2" align="center" class="paragraph" ><INPUT  type="submit" value="Giriş Yap" class="button"></td>
					</tr>


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

esrefigit

Kullanici Avatari
Onursal
598
30/10/2008
359
Konya
Ofis 2003
06/11/2015,13:38
Çözüldü 
en azından o sayfayı Html olarak kaydedip formunla birlikte eklersen o zaman yaparız

eğer bu bir form ise document.all("Form1").submit

yok değilse bir link tir o zamanda kaçınçı link olduğunu bilmek lazım vs vs kaynağın sadece bu kadarı ile bir şey yapılamaz
meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın esrefigit;
Sizin "iban alma" adlı yazınızdan faydalanarak sorunumu çözdüm. Belki başka arkadaşlara da lazım olur diye buraya yazıyorum.
O yazınızda gördüğüm web sayfasındaki her objenin bir item değeri olduğu. Bunu bulmak için de focus kullanmak gerektiği.
WebBrowser1.Document.All.Item(say).Focus
Bu komutu yazıp tek tek objeleri kontrol ettim. Benim istediğim objenin üzerine focuslanınca değeri yazdırdım.
Sonra da
WebBrowser1.Document.All.Item(deger).Click
komutunu kullanınca istediğim oldu.
Saygılarımla...
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.739
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,02:35
Çözüldü 
Eeee. İş bilenin, kılıç kuşananın demiş atalarımız.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 85 06/01/2017, 22:41 nightashes
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 19 3.917 05/01/2017, 00:20 donepezil
  Dış Form açma QATLET 9 229 27/12/2016, 16:25 QATLET
  Buton gizleme hk. okumas 3 130 16/12/2016, 13:34 okumas
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 444 30/11/2016, 12:01 donepezil


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya