Web'te buton olmayan labeli tıklayarak sayfa açma
Tarih
10/03/2010 17:24
Konu Sahibi
Hayri16
Yorumlar
3
Okunma
1326
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
291
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Değerli arkadaşlar;
Aşağıda ilgili bölümünün kaynak kodunu verdiğim labela kendi formum içinden tıklatılmasını sağlamak istiyorum. Normal buton olsa click olayıyla yapabiliyorum ama bu şekilde yapamadım. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim. Saygılarımla.

Kod:
<tr>
						<td colspan="2" align="center" class="paragraph" ><INPUT  type="submit" value="Giriş Yap" class="button"></td>
					</tr>

Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


esrefigit

Kullanici Avatari
Onursal
598
30/10/2008
356
Konya
Ofis 2003
06/11/2015,13:38
Çözüldü 
en azından o sayfayı Html olarak kaydedip formunla birlikte eklersen o zaman yaparız

eğer bu bir form ise document.all("Form1").submit

yok değilse bir link tir o zamanda kaçınçı link olduğunu bilmek lazım vs vs kaynağın sadece bu kadarı ile bir şey yapılamaz
meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla


Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
291
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sayın esrefigit;
Sizin "iban alma" adlı yazınızdan faydalanarak sorunumu çözdüm. Belki başka arkadaşlara da lazım olur diye buraya yazıyorum.
O yazınızda gördüğüm web sayfasındaki her objenin bir item değeri olduğu. Bunu bulmak için de focus kullanmak gerektiği.
WebBrowser1.Document.All.Item(say).Focus
Bu komutu yazıp tek tek objeleri kontrol ettim. Benim istediğim objenin üzerine focuslanınca değeri yazdırdım.
Sonra da
WebBrowser1.Document.All.Item(deger).Click
komutunu kullanınca istediğim oldu.
Saygılarımla...
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
Eeee. İş bilenin, kılıç kuşananın demiş atalarımız.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 18 3.719 07/12/2016, 12:31 donepezil
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 341 30/11/2016, 12:01 donepezil
  Access Formda Tümünü Seç Buton Olay Yordamı Ekleme ? mehami 7 316 25/11/2016, 18:36 mehami
  Açılan kutuda girilen ürün kodu yoksa, form açma ferhatozge 9 207 23/11/2016, 23:45 ozanakkaya
  Ayrı butonlardaki farklı işlevleri tek buton ile gerçekleştirmek murat dikme 9 356 20/11/2016, 16:06 murat dikme


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya