Web te Borç Sorgulama
Tarih
04/04/2013 10:57
Konu Sahibi
av.fatihberber
Yorumlar
5
Okunma
1432
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



av.fatihberber

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... B....
74
11/06/2010
0
Bursa
Ofis 2007
Dün,12:16
Çözüldü 
Türk Telekom Online Hizmet Merkezinden Tc No ve Telefon numarası ile yasal takipteki borçları sorgulama için bir hizmet başlattı.

Ben de bu hizmetten Access te hazırladığım dosya takip sisteminin içinde faydalanmak istiyorum.

Özetle: Ekte sunduğum örnekten de anlaşılacağı üzere, sorgulama için gerekli olan web sitesini Access te açıp, yine sorgulama için gerekli olan TC no ve Telefon numarası bilgilerini kendi veritabanımdan oraya aktarılmasını sağlamak istiyorum. Böylelikle her seferinde kopyala yapıştır derdinden kurtulmak istiyorum. Web sitesini açma işini hallediyorum ama verilerin aktarımını yapamadım.

Yardımlarınızı bekliyorum....


Ek Dosyalar
.rar   WEBTE BORÇ SORGULAMA.rar (Dosya Boyutu: 226,16 KB / İndirme Sayısı: 26)
av.fatihberber, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.
Cevapla


av.fatihberber

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... B....
74
11/06/2010
0
Bursa
Ofis 2007
Dün,12:16
Çözüldü 
çözüm önerisi bekliyorum arkadaşlar
av.fatihberber, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.030
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,20:45
Çözüldü 
sorgulama işlemi için buton ekledim.


Ek Dosyalar
.rar   WEBTE BORÇ SORGULAMA_sld.rar (Dosya Boyutu: 240,49 KB / İndirme Sayısı: 40)
Cevapla


av.fatihberber

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... B....
74
11/06/2010
0
Bursa
Ofis 2007
Dün,12:16
Çözüldü 
böyle bir uyarı alıyorum. ?


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   
av.fatihberber, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.030
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,20:45
Çözüldü 
kodu aşağıdaki ile değiştir.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Private Sub Komut708_Click()

Dim btn As Object
WebBrowser0.Document.getElementById("prmHizmetNo").Value = Me.Metin705
WebBrowser0.Document.getElementById("tcKimlikNo").Value = Me.tcno
For Each btn In WebBrowser0.Document.all.tags("Input")
   If btn.Value = "SORGULA" Then
       btn.Click
   End If
Next btn

End Sub



Ayrıca kod sayfasındaki hataları düzeltmelisin.

Option Compare Database kodunun en üstte olması lazım, siz altta biryerlere yazmışsınız, kodlarda hatalar var.

Cevapla


av.fatihberber

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... B....
74
11/06/2010
0
Bursa
Ofis 2007
Dün,12:16
Çözüldü 
çok teşekkür ederim. kodları düzelttim ama web browser performansı düşük olduğu için yine en iyisi kopyala yapıştır olacak.
av.fatihberber, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sorgulama Problemi accessdelisi 4 3.198 12/09/2016, 18:32 accessdelisi
  Sorgulama uygulaması yardımı asar800 11 551 12/05/2016, 19:53 atoz112
  form üzerinde birden fazla kritere göre sorgulama yapma mburakt 5 381 04/05/2016, 11:05 mburakt
  borç alacak bakiye infomadoya 3 483 30/03/2016, 12:39 ozanakkaya
Çözüldü Veri tabanında sorgulama.. naftalin 4 409 25/12/2015, 00:34 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya