Visual c#.net [url=http://www.accesstr.net/kodbankasi.php]Kod Bankası[/url]
Tarih
05/11/2009 16:49
Konu Sahibi
AynAkolik_0660
Yorumlar
4
Okunma
3811
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



AynAkolik_0660
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
2
04/11/2009
0
Ankara
Ofis 2003
20/04/2010,19:09
Arkadaşlar dikkatimi çekti de yapılan kod bankaları genellikle ve rastladığım kadarıyla hep Visual Basic üzerine hazırlanıyor.Neden hiç visual c#.net üzerine kod yapılmıyo acaba? Ben internette aradım fakat bulamadım. Elinde olan varsa paylaşabilir mi acaba? Herkese iyi forumlar.
AynAkolik_0660, 04-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


arzuu
desire
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
341
17/02/2009
-
Ofis XP
24/04/2010,10:04
hoşgeldin AynAkolik_0660
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.976
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,19:11
Visual Basic hala çok popüler bir dil olduğu için ve ekseriyetle bilen sayısı fazla olduğu için kodbankalarında tercih sebebi. Gerek web tabanlı gerekse lokalde çalışan c# kod bankaları mevcut. Arşivimden bakıp akşama kadar eklemeye çalışırım.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


AynAkolik_0660
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
2
04/11/2009
0
Ankara
Ofis 2003
20/04/2010,19:09
(05/11/2009, 16:54)arzuu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hoşgeldin AynAkolik_0660
Hoşbuldum Arzu hanım. Teşekkür ederim.

Bu arada Visual bsic 6.0'da çok eskidi artık.Ama Visual studio 2005'de alışılacak gibi değil. Visual studio'da Access ile veritabanı programını izlemiştim internetten. Adam eliyle neler neler yazıyor ama visual basic 6.0'da yapmak isterseniz bir kaç mouse tıkıyla adamın uzun uzadıya yazdığı kodları bi çırpıda yapabiliyosunuz. Bu konuda iyi bir yardım almaya çok ihtiyacım var sanırım.

Bu aralar web sayfası yapmaya yöneldiğimden programlamayı boşladım biraz. Kendime çeki düzen versem iyi olacak Sopa
AynAkolik_0660, 04-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.976
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,19:11
Vb.Net'te aynen dediğiniz gibi kod yazmaya gerek kalmadan veritabanı işlemleri yapılabiliyor. Ancak kod yazarak yapmak verimlilik açısından daha iyi, özellikle çok kullanıcılı ve çok verili ise.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Merhaba Accesstr dostları... bonasera 8 2.643 03/10/2009, 19:10 bonasera
  merhaba accesstr üyeleri ceer14 7 2.199 26/08/2009, 20:54 accessdelisi
  AccessTR Merhaba ! mazide 7 2.242 13/06/2009, 15:58 donepezil
  Selam accesstr halkı SérqeN 6 1.769 25/05/2009, 19:36 goodfalles
  tüm AccessTR ailesine merhaba... accessAE 12 3.194 11/03/2009, 09:40 emturker


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya