visual basic de karışık işlem komutu nasıl verilir?
Tarih
03/03/2010 18:51
Konu Sahibi
pc_ogretmeni
Yorumlar
2
Okunma
1429
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



pc_ogretmeni
Üye
Kullanici Avatari
Üye
15
5
05/01/2010
0
Konya
Ofis 2007
06/06/2011,21:24
Çözüldü 
Yapacağım bir program da randomla 2,3,4 ve karışık basamakta sayılar türettirip işlemler yaptırıyorum.fakat + - * / işlemlerinide karışık dediğim zaman onların da karışık gelmesini istiyorum nasıl yapabilirim ?


Ek Dosyalar
.rar   randomörnek.rar (Dosya Boyutu: 67,39 KB / İndirme Sayısı: 20)
Cevapla


maytas
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
545
21/12/2008
173
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
27/09/2015,02:03
Çözüldü 
Merhaba.
+-*/ işlmlerini de bir diziye atayın, yani 4 elemanlı bir dizi olacak.
Daha sonra random olarak 1-4 arası sayı üretin ve üretilen sayıya karşılık gelen işlemi yaptırın.
Mesajlarımızı Türkçe yazım kurallarına uygun yazalım.
Emeğe saygı gösterelim, bir teşekkürü çok görmeyelim.
resim
Cevapla


pc_ogretmeni
Üye
Kullanici Avatari
Üye
15
5
05/01/2010
0
Konya
Ofis 2007
06/06/2011,21:24
Çözüldü 
teşekkürler yardım ettiğiniz için
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Visual Basic 6.0 canmeet 3 490 28/07/2016, 15:17 emir ustaoğlu
Çözüldü textboxun içini nasıl para birimi TL olarak gösteririm emin_111 4 5.705 22/10/2014, 20:53 neronxp
Çözüldü Access Tabloları arasında Bilgi Alışverişi (Dlook UP Fonksiyonu Visual Basicte Kullanılmıyormu ?) umutakkaya 14 4.223 03/05/2014, 13:37 alpeki99
Çözüldü random rastgele sayı uretme nasıl yapabılırım. gulsahozay 12 3.955 02/04/2014, 22:54 gulsahozay
Çözüldü Visual Basic 6.0 Grid Nesnesi Kullanımı ceforce 5 1.945 24/11/2013, 09:19 alpeki99


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya