Visual Basic 2008 kayıt ekleme hatası
Tarih
25/11/2012 18:18
Konu Sahibi
SADIK54
Yorumlar
7
Okunma
3558
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



SADIK54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
Arkadaşlar;

Visual basic 2008' de Access ve local database bağlantılarım var bağlantıları yaptım nevigatörden yeni kayıt ekle yaptığımda id=-1 kaydı açıyor ve veritabanına göndermiyor yardımcı olurmusunuz. örnek dosyam ektedir.

resim [/php]


Ek Dosyalar
.rar   ÜYELER.rar (Dosya Boyutu: 242,06 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla


SADIK54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
konu hakkında bilgisi olan yokmu arkadaşlar
Cevapla


drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
29/11/2016,13:56
Database1DataSet.xsd de kayıtlar tablosundaki id sütunun özelliklerinde bulunan "AutoIncrementSeet" ve "AutoIncrementStep" alanlarınız -1 olarak ayarlanmış o alanları "1" olarak yapın çözüme kavuşacaksınız
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


SADIK54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
aynen söylediğiniz gibi yapılı zaten ama yine olmuyor

resim 
Cevapla


drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
29/11/2016,13:56
(01/12/2012, 10:07)SADIK54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aynen söylediğiniz gibi yapılı zaten ama yine olmuyor

resim 


Örnek çalışır durumdaki dosya ektedir... VB 2010 olarak düzenledim..


Ek Dosyalar
.rar   ÜYELER.rar (Dosya Boyutu: 254,29 KB / İndirme Sayısı: 19)
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


SADIK54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
sn.drummers teşekkür ederim. şimdi oldu id sayılar otomatik atıyor.
ancak girmiş olduğum veriler kayıtlar veritabanına aktarmıyor nedeni nedir anlayamadım. hatta ayrı bir buton oluşturup KayıtlarBuildingSource.addnew() kodunu yazdım. kayıtları veritabanına atmadı.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Vb.net 'Object reference not set to an instance of an object.' Hatası. Mettleshade 5 139 06/11/2016, 21:48 Mettleshade
  Program Ayaları Kayıt Etme + Güncelleme Acil Yardım Mettleshade 5 139 02/10/2016, 23:44 alpeki99
  vb.net access bağlantı hatası emir ustaoğlu 6 1.506 24/05/2016, 15:26 HilasNemkid
  nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı hatası quardio4 4 445 23/05/2016, 18:34 atoz112
Çözüldü Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. hatası Gorkemku 4 4.547 02/06/2015, 23:01 drmet


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya