veritabanını filtreleme
Tarih
13/06/2011 07:57
Konu Sahibi
taneerr
Yorumlar
1
Okunma
1030
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



taneerr
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
3
03/12/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
03/09/2014,14:40
Çözüldü 
Öncelikle iyi günler dilerim...Bir sorum olcaktı...
Visual Basic 2008 bir program yapmaya çalışıyorum...
Bir pencerede programıma Access 2007 veri tabanını bağladım
Bu veri tabanında sadece alan adları mevuttur içeriği boştur.Vib 2008 ile ekle sil komutları koyarak veritabanı hücrelerini doldurmaktayım...Veritabanını bağlarken çeşitli sorunlar oldu onları hallettim şu anda dediğim gibi veri ekleyip silebiliyorum...
veri tabanım ise ogrenci_tablo:ogrencino,ogrenciad,ogrencisoyad,ders,sinavsonucu ogretmen_tablo:ogretmenno,ogretmenad,ogretmensoyad,
ogrencino 1-2-3 olsun
öğretmen no aynı şekilde 1-2-3 olsun
yapmak istediğim şey ise visual basic 2008de yeni bir form üzerinden;2 radiobutton kullanarak karşı tarafın oğrenci mi öğretmen mi olduğunu ve buna ilaveten 3 adet radio button kullanarak ogrenci yada ogretmen no su seçilip (1-2-3 olarak numaralandırmıştık) bu seçimler sonucu bir listboxta bize diğer bilgilerini yazması...Bu işlemi nasıl yapabilirim acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim
Cevapla


~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sn. taneerr,

Lütfen Örnek Ekleyiniz. Daha Etkili Yardımcı Olabilirim...
Saygılar...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü VB.Net ile filtreleme sonucu comboboxa tekrarsız veri almak alican60 10 3.045 22/06/2016, 01:31 geren


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya